imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

BETLEM VIVENT AMB MOLTS DE VALORS

Imatge d'enllaç permanent incrustada   Imatge d'enllaç permanent incrustada

En el col·legi Sagrat Cor - FECIB hem organitzat dia 21 de desembre un gran Betlem vivent representant el valors que contribueixen en una millora del món. Amb el títol JESÚS NEIX QUAN DÓNES ALEGRIA, ESPERANÇA, TEMPS, COMPROMÍS, COMPANYIA, ESTIMA, GENEROSITAT, a la composició del Betlem hi han participat els 1.100 alumnes del centre com a figurants formant 28 escenes.

Imatge d'enllaç permanent incrustada Imatge d'enllaç permanent incrustada

 

L'escena principal del naixement ha estat representada per Mar Aguirre (Verge Maria), Juan Doblas (Sant Josep), Aina Bibiloni (Àngel) i Joan Guasp (nin Jesús). Joan Guasp que representa al nin Jesús és un nadó que té 4 mesos.

Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada

 

La resta d'escenes han representat situacions de la vida real que mostren l'ajuda, el compromís i la solidaritat cap a les altres persones i cap a la natura. Per a la representació d’aquestes escenes hem comptat amb la col·laboració de la Fundació Bona Llum, Associació d’Amics del Poble Sahrauí, Metges Sense Fronteres, Ensenyants Solidaris, Bombers de Palma, Policia Local, Xarxa Forestal de la Conselleria de Medi Ambient.

 

Imatge d'enllaç permanent incrustada    Imatge d'enllaç permanent incrustada 

Una vegada acabada la representació, tots els alumnes del centre s'han reunit en un dels patis i han interpretat 3 nadales davant tots els pares i visitants. El petit concert format per les cançons Veus per el camí (adaptació de la BSO de Chicos del Coro), Jingle Bells i Tenguem tots un bon Nadal ha estat dirigit pel professor de música Antoni Montejano. A l'acte ha assistit la sra. Maria Francisca Alorda, Directora General de Formació Professional i Formació del Professorat, en representació de la Conselleria d'Educació i Universitat.

 

Imatge d'enllaç permanent incrustada Imatge d'enllaç permanent incrustada

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Necessitau ajuda!  

  • Necessitau ajuda de qualque tipus?
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juny 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA