logo2.jpg
   

EL MES D'OCTUBRE: CACAU EN POLS

Imatge

Aquests curs des de l'escola tornam col·laborar amb el menjador social del Pa de Sant Antoni de Palma. Per això cada mes es demanarà als alumnes d'un nivell determinat que aportin un aliment per completar les 60 bosses que es reparteixen cada trimestre a famílies que ho necessiten.

Per començar aquest mes d'octubre els alumnes de 1r EP i 1r ESO han duit cacau en pols que s'incorporarà a les 60 bosses que el mes de desembre es repartiran des del Pa de Sant Antoni. 

Lliures per un mon millor / Allibera el cor

 

Imatge

Mater ha rebut molts de missatges de WhatsApp aquests dies per la seva festa. Cada aula ha enviat el seu. A la foto podeu veure una imatge del seu compte.

DUES FURGONETES PER A TOTES LES BOSSES RECOLLIDES

El 14 de gener tengué lloc la 2a recollida de roba i juguetes per a Càritas Mallorca que realitzam aquest curs. La gran quantitat de bosses que vareu donar va fer que es necessitassin dues furgonetes per a transportar-les totes als magatzems de l'entitat. Aquesta vegada, per la data, predominaren més les juguetes. 

Moltes gràcies en nom de Càritas!

CELEBRAM NADAL AMB LES RELIGIOSES

   

Els alumnes que segueixen l'itinerari de fe de l'escola han passat un horabaixa d'aquesta setmana amb les religioses del Sagrat Cor de la residència d'av. Picasso. Amb elles han compartit una xocolata amb ensaïmades i han celebrat la proximitat de les festes nadalenques.

MARE MEVA, JA ARRIBA NADAL! AMB LA B.S.O. DE "MAMMA MIA" POSAM LLETRA AL NADAL

Molts de familiars assistiren a la funció que tota l'escola havíem preparat per celebrar Nadal. El dimecres 19 de desembre tots els alumnes del centre ballaren la música de la B.S.O. de la pel·lícula Mamma Mia amb lletra original creada pels mestres per a aquesta ocasió i la veu d'un grup d'alumnes cantaires. Així, per etapes es ballaren i cantaren, 4 cançons i després tota l'escola junta la darrera i principal tema de la pel·lícula. 

      

Més de 250 litres i més de 500 kg de productes

      

Aquesta setmana hem tancat una altra setmana del Rebost com feim cada any quan s'acosta Nadal. Durant una setmana s'ha recollit més de 250 litres d'oli, llet i brou per sopa. En quan a productes alimentaris sòlids hem recollit més de 300 kg de galletes, llaunes de tonyina i sardines, xocolata a la tassa, pots de tomàtiga, sucre i paté. A tot això, hem afegit més de 300 paquets, capses o botelles de bolquers, gel i xampú, lleixiu, raspalls i pasta de dents i detergent de roba. Els alumnes d'una aula de 5è s'han encarregat d'omplir amb tots aquests productes la furgoneta de Càritas Mallorca i la xocolata a la tassa s'ha entregat uns 50 kg al Pa de Sant Antoni perquè el puguin fer per Nadal.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració. Sense la petita aportació de cada un no haguessim aconseguit aquest èxit de recollida solidària. 

EL 25 DE MAIG CELEBRÀREM EL DIA DE SANTA MAGDALENA SOFIA

      

Començàrem les celebracions el matí a partir de les 9,30 hores quan tots els alumnes de l'escola es distribuiren pels patis i espais de l'escola per participar de jocs, tallers i música: taller de sandvitx, de perruqueria, de maquillatge, circuit esportiu, karaoke, taller de xapes, taller de pintar capses, zumba, karate...

   

Ja l'horabaixa unes tres-centes persones entre religioses, professors, pares, alumnes, catequistes i antics alumnes participaren d'una celebració de l'Eucaristia i, posteriorment, d'un sopar de pa amb oli. Els més grans participaren d'un concurs de pastissos i els més petits d'una hora d'animació infantil.

   

ELs guanyadors del concurs de coques i pastissos vans ser: un 1r premi per Silvia Bauzá (antiga alumna) i tres 2n premis per Encarna López (mare), Mariasun Estarellas (personal del centre) i Davide i Noemi (família del personal de cuina). Enhorabona als participants!

AVUI ESTAM DE FESTA, és el Dia del Sagrat Cor

Imagen relacionada

Avui tornam a estar de festa! Celebram el dia del Sagrat Cor! Santa Magdalena Sofia, quan va fundar la congregació, es va fixar molt en Jesús. Perquè Ell sempre mirava des del cor, i acollia a tothom amb un amor immens.

Nosaltres, enguany, amb el nostre Projecte Educatiu “Escolta amb el cor”, hem volgut seguir les passes de Jesús que tan bé ens han anat transmetent les religioses. Molts d’anys a tots i feliç dia!

TOTS ELS NIVELLS DE L'ESCOLA CELEBRAREN NADAL

   

La darrera setmana lectiva del trimestre tots els nivells de l'escola celebraren el Nadal. Els alumnes d'EI i EP amb el pare Vladimir i els d'ESO, per primera vegada, amb Mn Tomeu Català. Esperam que la participació de Mn Tomeu Català sigui a partir d'ara d'una llarga durada acompanyant a les celebracions d'ESO.

Hem escoltat el cor dels qui ho necessiten: UNA CAMIONETA PLENA!

   

Una camioneta plena d'aliments, productes de neteja personal i productes de neteja de la llar va partir l'escola destí els rebosts de Càritas Mallorca i el Pa de Sant Antoni del pares caputxins amb tots els productes que durant una setmana les famílies de l'escola hem aportat a les aules seguint les indicacions que s'havien donat a cada nivell.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER ESCOLTAR EL COR DE LES PERSONES QUE NO TENEN ELS PRODUCTES BÀSICS PER A CA SEVA!

Estam en el temps d'advent i com cada curs posam en marxa la Campanya del Rebost amb l'objectiu de recollir aliments i productes bàsics d'higiene per omplir el rebost de Càritas Mallorca i del Pa de Sant Antoni.

Cada nivell durà un tipus de producte i entre tots omplirem el rebost amb allò que més es necessita en aquest moment per ajudar i atendre les persones de la nostra illa que necessiten suport:

 

4t EI ____ GALETES

5è EI ____ LLAUNES DE TOMÀTIGA I SARDINES EN CONSERVA

6è EI ____ SUCRE

1r EP ____ RASPALLS I PASTA DE DENTS

2n EP ____ LLAUNES DE TONYINA I PATÉ

3r EP ____ XOCOLATA A LA TASSA

4t EP ____ DETERGENT DE ROBA

5è EP ____ BRIKS DE BROU

6è EP ____ OLI

1r ESO ____ LLET

2n ESO ____ XAMPÚ I GEL

3r ESO ____ XOCOLATA A LA TASSA

4t ESO ____ LLEIXIU

 

FINS DIJOUS 14 de desembre!

ÈXIT DE LA 1a RECOLLIDA DE ROBA I JUGUETES PER A CÀRITAS

   

Han estat necessàries dues furgonetes per recollir totes les bosses de roba i juguetes que les famílies heu aportat als tallers d'inserció social de Càritas Mallorca. Una de les furgonetes es va omplir només de juguetes i l'altre de roba. Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració.

      

 

Recordau que després de les vacances de Nadal hi haurà un 2n dia de recollida, així que si heu de fer lloc als armaris per col·locar el que duguin els Reis Mags podeu guardar-ho per aquest dia. També recordau que al voltant del centre hi ha 3 contenidors de Càritas on es poden dipositar les bosses qualsevol dia de l'any, un al carrer Son Espanyolet, l'altre al carrer Poble Espanyol i l'altre a l'avinguda Picasso.

AIXÍ VEUEN MATER ELS NOSTRES ALUMNES

   

Amb motiu de la festivitat de Mater de dia 20 d'octubre, molts d'alumnes de l'escola la representaren en format lliure. Alguns elegiren el dibuix, altres l'escultura, uns la representació i alguns la volgueren explicar de forma didàctica. Per això, com podeu veure utilitzaren les tècniques més diverses.

   

MOLTES FAMÍLIES PARTICIPEN DE L'INICI DE LES SESSIONS DE CATEQUESI 

El dissabte 21 d'octubre iniciàrem les sessions d'aquest curs de la catequesi familiar que un horabaixa cada més reunirà a l'escola un bon grup de famílies que volen escoltar a Déu més aprop amb el cor.

EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS PER CELEBRAR EL SEU CENTENARI

     

Enguany es compleixen 100 anys del naixament de Conchita Surís (1917-2008), religiosa del Sagrat Cor. Conchita va ocupar molts anys la porteria de la nostra escola fins a l'any 1983 quan es va traslladar al col·legi de Sarrià (Barcelona) per seguir realitzant la mateixa feina fins que una sèrie de malalties i l'edat ho impediren. Moltes antigues alumnes de l'escola la recordaran pel seu caràcter i la seva personalitat esplèndida, però sobre tot pels cents de dibuixos que va realitzar i que va anar regalant a molts alumnes i famílies. 

Per aquest motiu hem organitzat una exposició al hall de l'escola on hem recopilat més de 50 dibuixos seus la majoria i de la seva germana María Dolores. Fins dia 31 de maig podeu visitar l'exposició dins l'horari habitual d'obertura de la porteria de l'escola, de 8 a 17,15 h.

          

CELEBRAM LA FESTA DE SANTA MAGDALENA SOFIA

El dijous 25 de maig hem celebrat la festa patronal de l'escola, Santa Magdalena Sofia, fundadora de la Societat del Sagrat Cor. Unint-nos d'aquesta forma a totes les escoles del Sagrat Cor del món.

Durant el matí els alumnes més grans de l'escola des de 4t EP fins a 3r ESO han preparat i realitzat jocs amb els més petits. Mentre els de 4t ESO preparaven l'espai de les pistes d'adalt per un berenar comunitari. Després dels jocs, els alumnes més petits des de 4t EI fins a 3r EP han convidat als grans a berenar. Quan estavem tots junts a les pistes, els més de mil alumnes del centre han cantat l'himne de l'escola dedicat a la santa.

      

Ja a l'horabaixa s'ha celebrat l'Eucaristia de tota la comunitat educativa amb les religioses del Sagrat Cor que viuen a la residència que la congregació té a av. Picasso. La celebració ha estat presidida per Mn. Joan Bauzá.

     

 

Aquest acte és un bon motiu per recordar la frase més coneguda de Santa Magdalena Sofia: "Per una sola nina hagués fundat el Sagrat Cor".

Resultado de imagen de ALIMENTS BASICS

RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE PRODUCTES BÀSICS

Aquesta setmana de Quaresma icontinuarem el nostre viatge intentant ser suport per als qui tenim al costat amb les nostres actituds i aportant productes bàsics per al Pa de Sant Antoni i Zaqueo; els quals tenen necessitats de:

 • Sucre
 • Conserves de peix
 • Conserves vegetals per a ensalades: olives, blat d’indis...
 • Pots de llegum cuits
 • Pots de verdura per condimentar plats: xampinyons, pebre vermell, pèsols, carxofes...
 • Sucs individuals
 • Cacau
 • Llet
 • Capses de formatgets 
 • Torcaboques de paper
 • Coberts, plats (22 cm) i tassons de plàstic
 • Maquinetes d’afaitar d'un sol ús.
 • Sabó de rentar plats
 • Fregalls
 • Paper wc
 • Bosses de plàstic per a entrepans
 • Bosses de plàstic mida camiseta
 • Bosses de fems
 • Sabó de mans
 • Paper de cuina

Cada classe omplirà motxilles de productes bàsics. A mesura que les vagin omplint es dipositaran a la Porteria de l'escola.

ENTRE TOTS HEM D'OMPLIR EL MÀXIM DE MOTXILLES!!!

 

60 POTS DE CONFITURA per a les persones majors necessitades

   

Aquest mes, els nins i nines de 2n d'ESO, juntament amb 1r d'EP, han recollit amb molta il·lusió un aliment una mica més especial per incloure a la senalla d'aliments bàsics que cada setmana els frares caputxins des del Pa de Sant Antoni donen a les persones majors jubilades que ho necessiten. Confitura per endolcir una mica els seus dies!

60 PRODUCTES CADA MÉS PER A LES PERSONES MAJORS AMB NECESSITAT

     

Aquest mes de febrer hem encetat una petita campanya de solidaritat mensual que va destinada a persones majors jubilades que cada 4 setmanes reben una bossa d'aliments bàsics del Pa de Sant Antoni. En total es distribueixen 60 bosses solidàries cada més i nosaltres hi aportarem un dels aliments. Aquests productes es recullen a dos nivells del centre. Els nivells de 6è i 2n EP han iniciat la campanya recollint 60 capses de formatgets. En aquests propers mesos ho continuaran altres nivells aportants altres tipus d'aliments.

TOTA L'ESCOLA PASSAM PER LA PORTA SANTA A LA SEU
     
Divendres 11 de novembre tots els alumnes del CC Sagrat Cor - FECIB, acompanyats del professorat i del personal del centre, hem pelegrinat a la Catedral de Mallorca per celebrar l'Any Jubilar de la Misericòrdia convocat pel Papa Francesc i hem passat per la Porta Santa de la Seu. A les 9,45 h, els més de mil alumnes entre 3 i 18 anys foren rebuts al portal major per Mn Joan Bauzà, Dean i President del Cabildo de la Catedral i després d'unes paraules de benvinguda traspassaren per la Porta Santa  acompanyats per música d'orgue a càrrec de Mn Bartomeu Veny, canonge i organista de la Catedral . Una vegada a l'interior participaren d'una petita celebració de pregària que els mateixos alumnes havien preparat sobre les distintes obres de misericòrdia que s'han treballat durant un any des del projecte educatiu del centre. Aquest acte va tenir lloc dos dies abans de que la Diocesi de Mallorca tancàs definitivament la Porta Santa i donàs per acabat l'Any Jubilar.
 
     
 
L'acte comptà amb la col·laboració de la Policia Local de Palma, que organitzar el trasllat amb 12 autocars utilitzats pels alumnes d'EI i els d'EP fins a 4t, i del Cabildo de la Catedral de Mallorca. Els alumnes de 5è EP, 6è EP i ESO partiren a peu cap a la catedral.
 

JA ARRIBA EL DIA! DEMÀ TOTS A LA SEU

   Resultado de imagen de catedral mallorca   

Molta d'il·lusió en els preparatius finals per a la peregrinació a la Seu. Avui els nins i nines que representen les seves classes han assajat durant el pati. Na Mari Asun està preparant uns rams de flors espectaculars i els estendards estan llestos (i cada un és més preciós que l'anterior). El dia ja arriba!

L'ENTRADA A L'ESCOLA DEMÀ DIA 11 DE NOVEMBRE ÉS A LES 8,30 h per a tots els alumnes d'EI, EP i ESO.

DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE, AMB MATER A LA SEU CLAUSURAM L'ANY SANT DE LA MISERICÒRDIA

   Resultado de imagen de catedral palma

Aquest curs celebram  l'any sant del Jubileu de la Misericòrdia amb una sortida de tots els alumnes i personal del centre a la Seu, la catedral de Mallorca i casa gran dels cristians de l'illa, per passar junts per la Porta Santa, tal com ens convida el Papa Francesc.

Per això el dia 11 de novembre les classes començaran a les 8,30 h per adaptar-nos als horaris que ens dóna la Seu. Els alumnes d'EI i de 1r a 4t d'EP hi aniran en autocar i els alumnes de 5è i 6è EP i els d'ESO hi aniran a peu. La sortida el migdia serà a l'hora habitual de cada etapa.

Durant la celebració que tendrà lloc a l'interior de la Catedral, alumnes de cada nivell explicaran l'obra de misericòrdia que li ha estat assignada per treballar.

Aquest acte compta amb la col·laboració del Cabildo de la Catedral i de la Policia Local de Palma.

PER AQUEST MOTIU EL DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE ELS SERVEIS DE SECRETARIA I ADMINISTRACIÓ DE L'ESCOLA ROMANDRAN TANCATS.

AQUEST DIA TOTS ELS AUTOCARS QUE UTILITZAREM PER TRASLLADAR-NOS FINS A LA SEU SORTIRAN DE LA PLAÇA DEL POBLE ESPANYOL, per tant no es podrà aparcar en aquesta plaça entre les 8 i les 9 h.

     

ENTREGA DE PRODUCTES ALIMENTARIS, D'HIGIENE i DE NETEJA

Durant la passada Quaresma 2016 realitzarem una magnífica campanya de recollida d'aliments destinada al Pa de Sant Antoni dels Frares Menors Caputxins de Palma on cada dia es reparteixen berenars i a l'associació Zaqueo on cada dia es donen sopar i serveis d'higiene.

En total s'entregaren 3 sacs d'un metre cúbic amb productes alimentaris i productes de neteja i d'higiene.

Ús adjuntam la carta d'agraïment que ens han fet arribar des de les dues organitzacions.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

     

MÉS DE TRES MIL EUROS PER AJUDAR ALS REFUGIATS DE LAMPEDUSA

     

En concret 3.040,67 € són els que han entregat els delegats i delegades de les distintes aules a Pilar Zaforteza que les ha recollit en nom de les religioses del Sagrat Cor que treballen a la comunitat de Ramacca, molt aprop del centre de trasllat de refugiats de Mineo (Sicília). A aquest centre de refugiats són traslladades les persones que desembarquen a la veinada illa de Lampedusa. El grup de religioses està format per 10 persones de 8 nacionalitats distintes distribuides en 2 comunitats, la de Ramacca i la d'Agrigento.

Adjuntam la carta d'agraïment que des d'allà ens ha enviat la religiosa Florence de la Villeón on explica quina és la seva feina i a que es dedicaran els doblers. 

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!!!

Resultado de imagen de refugiados mineo   Resultado de imagen de refugiados mineo   Resultado de imagen de refugiados mineo

UNA ESPIRAL PER LA PAU
Imatge d'enllaç permanent incrustada
 
Els més de mil alumnes de l'escola han format avui matí una espiral per la pau amb centre a l'arbre del desitjos. Aquest arbre, situat a l'entrada de l'escola, s'ha anat creant durant tota la setmana a mesura que s'anaven penjant els desitjos de pau. Durant l'acte, varis alumnes representant les distintes edats han llegit part d'un manifest i la contacontes Carolina Caballero ha contat una història de la pau. L'acte ha acabat quan l'alumne més petit, en Felipe Granados de 3 anys, i l'alumne més gran, n'Ericka Mª Gavilanes de 18 anys, han conduit un gran colom cap a l'arbre del desitjos pel camí d'espiral mentre sonava la cançó Imagine de John Lenon i es tancava amb una amollada de coloms missatgers per part dels alumnes Biel i Miquel Frontera.
Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada
Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada
 

MÉS DE 200 BOSSES RECOLLIDES A LA 2a JORNADA

Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada

Atenent al nostre projecte educatiu d'aquest curs ADONA'T i DONA'T, divendres 15 de gener va ser un dia dedicat al DONA'T. Més de 200 bosses de roba i juguetes es recolliren el divendres a la 2a jornada de recollida d'aquest curs. Les bosses van ser dipositades per alumnes voluntaris a la furgoneta de Càritas Mallorca que s'en va anar plena fins adalt. Totes les bosses i juguetes van destinades als tallers ocupacionals que aquesta institució té a Mallorca.

La 3a jornada de recollida i darrera d'aquest curs  serà el divendres 6 de maig. Però, si ho necessitau, molt aprop de les entrades de l'escola podeu trobar distints contenidors de Càritas (av. Picasso i carrer Son Espanyolet) o de la Fundació Deixales (carrer Poble Espanyol) on es poden dipositar les bosses durant tot l'any.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

BON NADAL i MOLTS D'ANYS A TOTHOM!

Imatge d'enllaç permanent incrustada

BETLEM VIVENT AMB MOLTS DE VALORS

Imatge d'enllaç permanent incrustada   Imatge d'enllaç permanent incrustada

En el col·legi Sagrat Cor - FECIB hem organitzat dia 21 de desembre un gran Betlem vivent representant el valors que contribueixen en una millora del món. Amb el títol JESÚS NEIX QUAN DÓNES ALEGRIA, ESPERANÇA, TEMPS, COMPROMÍS, COMPANYIA, ESTIMA, GENEROSITAT, a la composició del Betlem hi han participat els 1.100 alumnes del centre com a figurants formant 28 escenes.

Imatge d'enllaç permanent incrustada Imatge d'enllaç permanent incrustada

 

L'escena principal del naixement ha estat representada per Mar Aguirre (Verge Maria), Juan Doblas (Sant Josep), Aina Bibiloni (Àngel) i Joan Guasp (nin Jesús). Joan Guasp que representa al nin Jesús és un nadó que té 4 mesos.

Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada

 

La resta d'escenes han representat situacions de la vida real que mostren l'ajuda, el compromís i la solidaritat cap a les altres persones i cap a la natura. Per a la representació d’aquestes escenes hem comptat amb la col·laboració de la Fundació Bona Llum, Associació d’Amics del Poble Sahrauí, Metges Sense Fronteres, Ensenyants Solidaris, Bombers de Palma, Policia Local, Xarxa Forestal de la Conselleria de Medi Ambient.

 

Imatge d'enllaç permanent incrustada    Imatge d'enllaç permanent incrustada 

Una vegada acabada la representació, tots els alumnes del centre s'han reunit en un dels patis i han interpretat 3 nadales davant tots els pares i visitants. El petit concert format per les cançons Veus per el camí (adaptació de la BSO de Chicos del Coro), Jingle Bells i Tenguem tots un bon Nadal ha estat dirigit pel professor de música Antoni Montejano. A l'acte ha assistit la sra. Maria Francisca Alorda, Directora General de Formació Professional i Formació del Professorat, en representació de la Conselleria d'Educació i Universitat.

 

Imatge d'enllaç permanent incrustada Imatge d'enllaç permanent incrustada

SC CONNECTA

La comissió de pastoral ha creat un bloc a Internet per explicar tota la informació que es treballa en el centre referent a la pastoral, reflexions, projectes,etc.

http://scconnecta.blogspot.com.es/

Imatge d'enllaç permanent incrustada

TIRETES X LAMPEDUSA

Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada

El projecte de solidaritat d'aquest curs va destinat a recollir donatius pel centre d'acollida de refugiats que una comunitat internacional religiosa ha organitzat a l'illa italiana de Lampedusa. A aquesta comunitat hi podem trobar actualment a tres religioses del Sagrat Cor que es dediquen a atendre als refugiats que hi arriben i aportant-los les primeres ajudes que necessiten.

Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada

Per cada donatiu que es recull a un aula els alumnes aferren una tireta sobre el dibuix de l'illa de Lampedusa seguint també un poc el lema que l'eslésia ha marcat per a la campanya del Domund 2015. Aquest projecte s'acull dins el nostre projecte educatiu a l'apartat DONA'T.

Podeu seguir l'evolució del projecte educatiu a la xarxa Twitter amb el #adonatidonat

Imatge d'enllaç permanent incrustada

     

    

El curs ha començat amb total normalitat a totes les aules. Els 1048 alumnes d'EI, EP i ESO s'han incorporat avui matí a les aules. Els alumnes de 4t EI (3 anys) que s'estrenaven en el centre, hi han assistit una estona amb els seus pares per tenir un primer contacte amb la seva mestra i la seva aula. A partir de dilluns ja ho faran dins el seu horari.

Avui ha estat dia de conèixer mestres i companys nous, d'ordenar materials a les aules, de copiar horaris de classes, de començar a organitzar les distintes àrees, d'enterar-nos de les novetats que hi ha hagut a l'escola durant l'estiu, de jugar de nou amb els amics en el pati, etc.

El curs 2015 - 2016 ja està en marxa. Bon curs a tothom!!!

GRAN RECOLLIDA D'ALIMENTS DURANT LA QUARESMA 2015

Resultado de imagen de zaqueo ong

Com ja sabeu la setmana del 23 al 27 de març realitzàrem a l'escola una campanya de recollida d'aliments destinats a persones de la nostra ciutat que no tenen el necessari per menjar. Aquesta campanya es va canalitzar mitjançant les associacions Zaqueo i Pa de Sant Antoni dels frares caputxins. Durant la setmana es varen recollir multitud de bosses amb llet, cacau, embotits, formatge, paté, tonyina, tomàtiga fregida, oli i estris de menjador (tassons, plats, torcaboques i coberts).

 

Des del centre volem agrair-vos la vostra col·laboració i solidaritat una vegada més. També aquest agraiment ens ha arribat de les dues associacions. Adjuntam la carta que ens han enviat:

Carta agraiment Zaqueo i Pa St Antoni 2015.pdf

LLANÇAM MISSATGES DE PAU AL MÓN!
 
Amb motiu de la celebració del 52è Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, tots els alumnes del Sagrat Cor han llançat 39 missatges de pau al món enganxats en globus blancs, un per cada aula. El missatge de cada grup ha estat treballat durant tota la setmana amb el professorat del centre. Així, passades les 10 h del matí els més de mil alumnes s'han reunit al pati perquè dos representants de cada aula, des d'Ed Infantil fins a 4t ESO, llegissin el missatge elaborat i l'enganxassin a un globus d'heli. Minuts més tard s'han llançat tots els globus junts amb els missatges i s'ha cantat una cançó de pau entre tots.
 
El punt de partida del treball sobre la pau d'aquest curs a cada aula ha estat veure com es considera i es treballa la pau des de cada una de les principals confessions religioses: cristianisme, islam, judaisme, budisme, sintoisme i hinduisme.

TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA CELEBRAM NADAL

   

Unes tres mil persones, entre alumnes, pares i mestres participàrem de la celebració de Nadal d'enguany. A l'espectacle musical que va tenir lloc des de les 15,30 h a les pistes esportives cada nivell d'Educació Infantil acompanyat d'una classe de 2n de Primària realitzaren una petita coreografia ballant i cantant una nadala, acabant formant una estrella, una mà i un cor. Els alumnes de 1r de Primària formaren la paraula pau amb el seu cos i els sis cents alumnes restants, des de 3r EP fins a 4t d'ESO, cantaren la cançó "Si me voy" de Paula Rojo adaptada com a nadala, mentre inerpretaven els serials rítmics dels tassons típic d'aquesta cançó. L'adaptació de la lletra d'aquesta cançó la realitzaren les alumnes de 2n d'ESO.

Mentre tot això succeia, en el centre de la pista s'anave representant un betlem vivent on hi participava un alumne de cada aula.

      

     

   

Blog SC Connecta (2)  

 • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

 • Facebook
 • Twiter
 • Youtube
 • Flickr
 • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA