imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

INFORMACIÓ GENERAL DE L'ASSEGURANÇA (CURS 2014-2015)

L’assegurança té la següent cobertura únicament per a accidents produïts durant la jornada escolar, dins o fora del centre (sortides i viatges):

 

1)       Assistència Sanitària (inclosa assistència dental, excepte pròtesis): Il·limitada (màxim tres anys).

2)       Pròtesis fins a 3.000€.

3)       Trencament d’ulleres (conseqüència d’accident corporal): fins a 200€.

4)       Invalidesa permanent: 9.000 €

5)       Mort: 6.000 €

Procediment en cas d'accident:

Si es detecta que es tracta d’una cura lleu (cops, rascades, etc.), l’alumne/a serà atès/a a la infermeria del Centre.

Si es detecta la necessitat d’una cura més complexa no urgent, el centre avisa els pares perquè recullin el seu fill i vagin amb ell a la Clínica Juaneda (clínica concertada).

Si es detecta la necessitat d’una cura més complexa de caràcter urgent el centre sol·licita a MAPFRE el servei d’ambulància per al seu trasllat a la Clínica Juaneda i avisa la família que s’hi dirigeixi.

En el cas que els pares siguin lluny de Palma:

Si MAPFRE ens diu que s’ha de fer una atenció ràpida i dur l’infant a la clínica, un responsable del centre (Director, tutor...), acompanyarà l’infant i estarà amb ell fins que arribin els pares/tutors.

Si el trasllat es fa en ambulància, algú del Centre acompanyarà l’infant fins que arribin els pares/tutors al centre mèdic.

Llocs d’assistència:

Per a cures lleus, la infermeria del Centre.

Per a altres cures, Clínica Juaneda, Carrer Company, 30, devora el col·legi. En cas de voler una altra clínica, dependrà de si està concertada. Ens ho heu de comunicar quan us avisem de l’accident escolar.

Per a atenció dental, la clínica dental més pròxima al col·legi és: Clínica Dental Es Fortí, a la Plaça des Fortí, 3, entresol (Palma). Hi ha altres 4 clíniques dentals concertades. En cas de voler triar-ne una d’aquestes, en ho heu de comunicar quan us avisem de l’accident escolar.

MOLT IMPORTANT:

Si una lesió produïda a escola es detecta a casa, els pares han de telefonar al col·legi (971 734645), en horari lectiu, abans d’acudir al lloc d’assistència, a fi de poder facilitar-los la “Declaració d’accidents per a centres escolars” (el parte) i el número d’expedient que MAPFRE ens ha de facilitar.

En qualsevol cas, si es dirigeixen a la Clínica Juaneda, han de dir que es tracta d’un/a alumne/a del Sagrat Cor i que tenen l’assegurança escolar d’accidents amb Mapfre. Llavors els atendran i l’endemà hauran de dur a la clínica la “Declaració d’accidents per a centres escolars” (el parte) segellada i signada pel col·legi.

Si acudeixen a qualsevol altre centre privat o de la Seguretat Social (sense que hi hagi urgència vital), els costos els haurà d’assumir la família, ja que MAPFRE, expressament, ho fa constar així a la pòlissa.

Aquesta assegurança està coberta persegons el conveni d'aquesta asseguradora amb ESCUELAS CATÓLICAS d'àmbit nacional.

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Necessitau ajuda!  

  • Necessitau ajuda de qualque tipus?
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Setembre 2020
L M X J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA