imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

Cronología de la respuesta de la OMS a la COVID-19‎NORMATIVA DE PREVENCIÓ I ACTUACIÓ DAVANT LA MALALTIA COVID19 PROVOCADA PEL CORONAVIRUS SARS-CoV-2 

A continuació, us detallam alguns aspectes importants que s'han de conèixer i respectar per al bon funcionament del curs 2020-2021: 

 1. Només poden assistir al centre els alumnes que NO presentin cap símptoma relacionat amb el COVID-19. És obligatori que els alumnes es prenguin la temperatura, cada dia, abans de sortir de casa i a la tornada (s'ha de fer sense estar sota l'efecte de cap antitèrmic). En cas de símptomes relacionats amb la COVID-19 (>37,5°) NO podran anar al centre i hauran de comunicar-ho immediatament al col·legi segons dictamina la normativa. 

 1. S’estableixen grups de convivència estables des de 4t EI fins a 4t EP: Els alumnes faran totes les classes amb el seu tutor/a (excepte anglès en alguns casos), dinaran al menjador amb el seu grup classe, tindran un espai assignat al pati i un bany per no mesclar-se. 

 1. Els alumnes d’infantil han de dur mascareta a escoleta matinera, entrades i sortides i desplaçaments. Els de primària i secundària sempre. La mascareta ha d’estar marcada amb el nom i llinatge de l’alumne. És recomanable que els alumnes duguin sempre dues mascaretes, una a dins de la motxilla i una altra en ús. 

 1. A totes les entrades i a tots els espais del centre hi haurà gel hidroalcohòlic per garantir la higiene de mans. Els professors tindran cura que els alumnes abans d’accedir al centre facin us d’aquest. Els alumnes que vulguin poden dur la seva pròpia botelleta, encara que el centre tindrà molta cura amb la higiene de mans tal i com indica el protocol. 

 1. Els alumnes han de dur una botella amb aigua suficient, ja que les fonts del pati estan clausurades per recomanacions sanitàries. 

 2. Entrades i sortides: Els primers dies les entrades i sortides d’infantil i primària es faran des de les zones assignades al pati, respectant les distàncies de seguretat i acompanyats del professor assignat. Els alumnes entraran per l’accés assignat i aniran directament a la seva aula, respectant la norma de la direccionalitat i la distància de seguretat. 

 3. Us demanam per favor que a les entrades i sortides cuideu molt de mantenir la distància de seguretat. És molt important evitar no fer “grupets” per mantenir-la.  

 1. Comunicació amb les famílies: Com sabeu, la situació sanitària aconsella que les famílies no pugueu entrar a dins l’edifici de l’escola a no ser que sigui per causes molt justificades; això no significa que no estiguem oberts per mantenir una comunicació fluida. L’escola està oberta per a vosaltres a través de l’agenda, el correu electrònic i el telèfon. L’atenció personal l’haurem de fer amb cita prèvia. No podeu accedir al centre ni per a visites ni per oblits. 

 1. En relació a la roba, és molt important mantenir la higiene de la roba especialment de la bata a infantil i primària, que es rentarà cada dia. 

 1. Tots els espais del centre estan senyalitzats amb informació que fa referència a normes d’higiene, aforament i sentit dels desplaçaments. 

 1. Trobareu les normes de seguretat e higiene penjades a la web del centre. 

Aquesta normativa s'anirà modificant segons les indicacions que ens facin arribar les autoritats sanitàries i educatives de les Illes Balears.

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Blog SC Connecta (2)  

 • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

 • Facebook
 • Twiter
 • Youtube
 • Flickr
 • Instagram
   

Agenda  

Gener 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA