imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

FINS SEMPRE 4t d'ESO! Imatge

Un pic més ha arribat el moment d’acomiadar-nos abans de les vacances, però per a nosaltres, els alumnes de quart d’ESO, és un comiat definitiu, després de tretze anys plens d’emocions i vivències. Ens entristeix veure que no serà un comiat ple d’abraçades, com sempre havíem imaginat, amb una gran celebració per tancar aquesta etapa tan important de la nostra vida. Però, més enllà del final del camí, preferim recordar com va començar tot.

Un dia ens varen ficar a una classe plena de nins i nines i, sense ser capaços de raonar abans d’actuar, vàrem demanar a qui teníem devora si volia ser amic nostre. I vàrem començar a créixer: jugant, aprenent, caient i aixecant-nos. Sempre junts. Ens en duim mil anècdotes i records que tenen com escenari les classes, els autocars, els patis… cada racó de l’escola evoca un moment. Mai no oblidarem que si menjam xiclet ens en duim un paper day, que els coloringos és millor tenir-los a mà quan arriba l’hora de Català i que la nit abans d’un viatge costa dormir. Ara ens adonam que a aquest col·legi hem estat més que amics, hem arribat a ser germans.

El Sagrat Cor ha estat més que una escola: ha estat la nostra segona llar. I els professors i professores, uns segons pares, que, més enllà d’impartir assignatures i posar-nos deures al final de les classes, ens han format com a persones, amb paciència i amor. Mai no us podrem agrair tot el que heu fet i, igual que a tot el personal del centre, no podem sinó donar-vos les gràcies.

Als alumnes us aconsellam que aprofiteu aquests anys, mirau més enllà d'exàmens i deures: us adonareu de la sort que teniu d’estar aquí. Nosaltres desitjaríem haver-ho fet.

Dir adéu és agredolç, preferim dir fins sempre. Fins sempre professors, personal i alumnes del Sagrat Cor, fins sempre família, perquè sempre us durem al cor.

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Necessitau ajuda!  

  • Necessitau ajuda de qualque tipus?
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Agost 2020
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA