imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

NOTÍCIES D'HAITÍ!!!

Resultado de imagen de haiti sagrado corazon

Hem rebut notícies d’Haití! Recordau que durant el curs passat vàrem recollir doblers per donar beques de menjador al nostres companys de l’escola de Balan? Les religioses del Sagrat Cor ens han escrit i ens han dit que amb la nostra ajuda han pogut donar de dinar cada dia a tots els nins i nines i al personal de l’escola. Ja sabeu que a Haití hi ha molta pobresa i les religioses fan el possible perquè, almanco, puguin fer una menjada al dia.

 

Ens han explicat que a la festa de final de curs varen poder donar un gran premi als 6 alumnes que més s’havien esforçat. Segur que ara tots pensau que el premi devia ser un ordinador, un mòbil, una play... Idò no, el premi va ser un quilo d’arròs, un quilo de blat de les índies, Una botella d’oli i un quilo de mongetes. Convidaren les famílies i tots varen estar molt agraïts i contents!

 

No us sorprèn? Nosaltres que de vegades no volem el que hem duit per berenar o ens queixam si alguna cosa no ens agrada...; en canvi a Haití, les necessitats són tan grans que poder menjar una vegada cada dia és un luxe i un gran regal.

 

No us pareix que hauríem de donar gràcies pel que tenim, fer un esforç perquè no es tudi el menjar i fer el que és a les nostres mans per ajudar-los? Jesús ens ensenya a acompanyar les persones que pateixen i viuen situacions difícils com els nostres companys d’Haití.

 

Haití no ens oblida i nosaltres tampoc a ells!!!

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Necessitau ajuda!  

  • Necessitau ajuda de qualque tipus?
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Maig 2020
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA