imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO demanam al 2021:

• Salut per tothom

• Força per seguir endavant

• Que tornin les abraçades

• Que s’acabi LA COVID

 

Nosaltres ens comprometem a:

• Tenir esperança

• Ajudar a qui ho necessiti

• Pensar en positiu

• Respectar als altres

 

SENS DUBTE, AMB JESÚS NEIX L’ESPERANÇA

FELIÇ 2021!

Ja ens trobam a la 4a setmana d’Advent i us convidam a encendre la darrera espelma de la corona.  Durant aquest temps ens hem preparat per acollir a Jesús que ve al nostre encontre. Amb els personatges del Betlem, hem dit sí a les necessitats dels altres, com la Verge Maria, hem anunciat bones notícies, com els àngels i hem estat generosos amb els qui menys tenen, com els pastors.

 

Aquesta setmana tan important, que celebram el seu naixement, contemplem el Betlem des del cor i deixem que ens atregui la tendresa del Nin Jesús, nascut pobre i fràgil enmig de nosaltres per donar-nos el seu amor. Ens donarà forces per estimar més i ser llum d’esperança per al món.

 

AMB JESÚS NEIX L’ESPERANÇA!

US DESITJAM UN MOLT BON NADAL!

CAMPANYA DEL REBOST 2020

Ja ens trobam a la tercera setmana d’Advent i us convidam a encendre un altra espelma i a ser llum d’esperança per al món.

Quan Jesús va néixer, els primers que el varen visitar varen ser els pastorets. Ells li oferiren el que tenien, sense pensar si era molt o poc. Nosaltres també podem oferir allò que tenim i allò que som. Magdalena Sofia parlava del filet d’or que tots duim dins els cor. Tots tenim coses bones per oferir als altres: la nostra alegria, la tendresa, la capacitat d’escoltar, la responsabilitat… un caramull de coses!!!

També sabem compartir allò que tenim, sabem ser solidaris i això ho demostram dia a dia. En aquest temps de Nadal hi ha molta gent del nostre voltant que no té el més bàsic. Per això, us animam a participar amb generositat en la campanya del Rebost de Càritas, aportant aliments i productes de neteja per a multitud de persones i famílies necessitades de Mallorca.

Siguem portadors de esperança, compartint i sent generosos com els pastors!

2a SETMANA D'ADVENT

Ja estam a la segona setmana d’Advent i en aquests dies que hem celebrat la festa de la Immaculada, us convidam a encendre un altre llum d’esperança i ser portadors de bones notícies, com ho varen ser els àngels, que anunciaren amb gran alegria el naixement de Jesús, que va dur al món pau, perdó, generositat, amor...

 

Siguem portadors de esperança, anunciant bones notícies! T’hi animes?

1a SETMANA D'ADVENT

Ahir diumenge, dia 29, va començar l’Advent; un temps que dedicam a preparar el nostre cor per rebre l’esperança que neix amb Jesús. Cada setmana encendrem un ciri per ser portadors d’aquesta esperança i entre tots anirem construint una corona molt especial, molt nostra.

En aquesta primera setmana us convidam a encendre el primer ciri per ser llum d’esperança i tenir un “sí” a tothom que ens necessita, com ho va fer la Verge Maria.

Us animau a ser llum d’esperança?

HA ARRIBAT EL MOMENT DE TEIXIR ESPERANÇA AMB ELS NINS I NINES DE BALAN (HAITÍ)

La setmana passada vàrem conèixer la realitat que viu Haití. Sembla mentida que avui en dia encara hi hagi nins i nines que no tenen per menjar, quan nosaltres aquí estam cansats de sentir “no m’agrada”, “no en vull pus”, “quin oi”... i de veure entrepans tirats als fems!

Aquesta setmana us proposam dos gestos. Un: no tudar el menjar i ser conscients i valorar el privilegi que nosaltres tenim (xocolata, llepolies, coques...). I dos: fer el possible perquè els nins de Balan tenguin una menjada bàsica assegurada al dia, tal com ens va dir Jesús:

“Tenia gana i em donàreu de menjar, tenia set i em donàreu per beure, anava despullat i em vau vestir, estava malalt o a la presó i em vàreu visitar” […]

Tot allò que feis a un d'aquests germans meus més petits, m’ho feis a mi”

(Mt 25, 35-36)

 

Fixau-vos que a les reixes de la rotonda hi ha l’illa de Mallorca i la d’Haití: a veure si aconseguim entre tots teixir fils d’esperança, aportant doblers perquè els nins i nines de l’escola de Balan puguin fer al manco una menjada al dia. Per cada 5 € recollits aconseguirem ½ metre de fil.

 

Animau-vos a teixir esperança amb Haití, esperam els vostres donatius!!

 

Pensau que a l’escola podem ser capaços de llançar un fil que arribi fins a Haití? Està molt enfora, a 7453 Km!

Als nins i nines d’Haití els agraden les mateixes coses que a nosaltres: menjar, ballar, estar acompanyats, gaudir amb els amics...; i també els agrada la música. Us convidam a veure un vídeo que expressa d’una manera simbòlica i alegre que les persones d’Haití ens demanen el que necessiten (poder garantir una menjada diària) i com nosaltres els responem amb el nostre fil d’esperança.

Us sembla que podrem arribar fins a Haití entre tots?