logo2.jpg
   

L'ESCOLA GUARDONADA COM A CENTRE ECOAMBIENTAL

Imatge

Dos alumnes representants del centre han recollit, un curs més, el guardó de Centre Eco-ambiental que la conselleries d'Educació i Medi Ambient otorguen als centres que estan implantant cada vegada més mesures sostenibles amb la natura i van introduint dins els seus programes educatius la protecció del medi.

Entre tots fem un món millor. ACTUAM ARA!

L'ESCOLA HA REBUT EL PREMI A GRUP MÉS NOMBRÓS

Imatge

El grup d'alumnes de l'escola que participaren a la 40a Diada Ciclista de Sant Sebastià 2020 recolliren el premi a un dels tres grups més nombrosos que hi han participat. És la 13a vegada que l'escola obté aquest guardó de participació entregat per l'Institut Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Palma, aquesta vegada per haver format un grup de 100 ciclistes participants. Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible. 

ALUMNES DE L'ESCOLA RECULLEN EL RECONEIXEMENT PER LA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG

Una representació d'alumnes de l'escola, acompanyats dels professors impulsors de la campanya Marga Ginard, Joan Guasp i Miquel Fullana; i del Director del Centre han recollit el passat 5 de juny a la sala d'actes de l'edifici Jovellanos de l'UIB el diploma de reconeixement que el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ha entregat a l'escola.

Recordam que a la 1a Campanya de Donació que realitzàrem el 13 de febrer "Donaries per mi?" aconseguírem la participació de 186 persones i 134 donacions, de les quals 61 han donat per primera vegada.

SUBCAMPIONS!, per 2n any consecutiu

La nostra escola representada pels alumnes de 6è EP Lucía Arrizabalaga, Juan Cantallops, Irene Lladó i Alejandro Piña va quedar 2a classificada del II Relicat Games 2019 organitzat pel Bisbat de Mallorca. El Relicat és una olimpíada de coneixements de cultura religiosa que es va celebrar el passat 15 de març i on els nostres alumnes arribaren a la final dins un conjunt de 18 escoles.

Enhorabona!

FINALISTES NACIONALS A LA CATEGORIA DE PRIMÀRIA

Alexandra Perea i Ariadna Anaya són les dues finalistes en la categoria de Primària del IX Concurs Escolar ¿Cuánto tiempo tienes para mi? organitzat per la Comisión Nacional para la Racionalización de los Horarios Españoles ARHOE. El veredicte del jurat s'ha conegut el mes de desembre de 2018 i cada una ha rebut un diploma i un lot de llibres del catàleg d'ARHOE i de l'editorial ANAYA.

Enhorabona!!!

Alexandra Perea Ariadna Anaya

   

 

RECOLLIT UN NOU GUARDÓ COM A CENTRE ECOAMBIENTAL

Aquest més de desembre hem rebut un nou guardó com a Centre Ecoambiental en reconeixement de les iniciatives que anam realitzant dins l'educació mediambiental. Na Marta i en Xavi, en nom de tota la comunitat educativa, recolliren el guardó que ens entreguen les conselleries de Medi Ambient i Educació.

PABLO LUÍS AGUADO (EP) i ELENA XIMENIS (ESO)

Aquest final d'any la Conselleria d'Educació i Universitat ha entregat a Pablo Luís Aguado i a Elena Ximenis el Premi d'Excel·lència en reconeixement a la seva dedicació en la superació dels estudis de les etapes primària i secundària respectivament.

Enhorabona als dos!

ALEXANDRA PEREA GUANYADORA

     foto de Col·legi Sagrat Cor - FECIB.

Alexandra Perea de 6è EP C ha guanyat un dels tres premis de la categoria corresponent a 6è EP del concurs de dibuix "Què és per a mi la UIB?".
Els premis han estat entregats avui pel Dr. Llorenç Huguet, Rector de l'UIB, el Dr. Juan José Montaño, Director General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior i la Dra. Rosa Isabel Rodríguez, Vicerectora d'Estudiants.
El concurs «Què és per a mi la UIB?» l'organitzen conjuntament la UIB, a través del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat, i la Conselleria d'Educació i Universitat. Hi col·laboren Aficine i la Distribuïdora Rotger. 
ENHORABONA ALEXANDRA!

ENTREGA DE PREMIS DEL 1r CONCURS DE FOTOGRAFIA AMBIENTAL "PLÀSTICS A LA NATURA"

 

El Dia Mundial del Medi Ambient 2018 ha estat la data escollida per fer entrega dels premis d'aquest primer concurs organitzat per la Comissió Ambiental de l'escola. Els alumnes premiats han estat: 1r premi Pau Revilla de 3r EP, 2n premi Jordi Navarrete de 1r ESO, 3r premi Marc i Ferran Marí de 3r EP.

       

També han estat finalistes del concurs Marta Jaume de 3r ESO, Tomeu Bosch de 3r ESO i Sergi Villalonga de 2n EP amb aquestes imatges:

      

Enhorabona als guanyadors!

RELACIÓ DE PREMIATS DEL 3r CERTAMEN LITERARI DEL SAGRAT COR, JOCS FLORALS 2018

Divendres 1 de juny va tenir lloc l'acte de lliurament de guardons als premiats en el 3r Certamen Literari del Sagrat Cor, Jocs Florals 2018. Els guardonats són:

  Primària ESO Professors i pares
Poesia

1r Julia Richards de 6èC

2n Irene Lladó de 5èB

1r Helena Campoy de 2nB

2n Marina Bisquerra de 1rA

Pere Estelrich
Narrativa

1r Alexandra Perea de 6èC

2n Marc Ferrer de 3rA

1r Marta Lozano de 3rA

2n Lluïsa Balle de 2nA

Miquel Fullana

 

                 

DISTINCIÓ PER LES ACTIVITATS DE VOLUNTARIAT EN EL PARC NATURAL DE S'ALBUFERA

      

El 26 de maig el Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, i el Director del Parc Natural de s'Albufera, Maties Rebassa, entregaren a l'escola un reconeixement com a gratitut per les nombroses activitats de voluntariat que durant 10 anys es realitzaren amb alumnes de l'escola al parc. Aquesta distinció s'entregà en el marc de la festa del 30è aniversari del parc i va ser recollida pels dos mestres que organitzaren el projecte, en Miquel Àngel Dora i en Miquel Fullana.

Enhorabona a tots per aquest projecte!

"PLÀSTICS A LA NATURA"

En motiu del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) hem fet entrega dels premis del 1r Concurs de Fotografia Ambiental que amb el tema "Plàstics a la natura" ha organitzat la Comissió Ambiental de l'escola.

Aquests són les fotos premiades:

1r PREMI 2n PREMI 3r PREMI
Pau Revilla de 3r EP Jordi Navarrete de 1r ESO Marc i Ferran Marí de 3r EP

I les tres fotos que han quedat finalistes han estat:

Marta Jaume de 3r ESO Sergio Villalonga de 2n EP Tomeu Bosch de 3r ESO

 Agraïm la col·laboració amb els premis d'aquest concurs a les següents entitats:

Associació de Fotografia de Natura de les Illes Balears (AFONIB), Programa de Centres Ecoambientals de la Conselleria d'Educació i Universitat, EMAYA Palma, TIRME, Miquel Àngel Dora Fotografies de Natura.

AINA SAUMELL DE 3r ESO GUANYA EL 4t PREMI

Aquesta meravellosa foto realitzada per Aina Saumell de 3r ESO ha guanyat el 4t premi d'aquest concurs anual que organitza l'Ajuntament de Palma.

Enhorabona Aina!

PABLO MORENO DE 6è EP C GUANYA EL 2n PREMI DE LES ILLES BALEARS

Amb un escrit sobre la integració i el Parlament Pablo Moreno de 6è EP C ha guanyat el 2n premi de les Illes Balears en el XI Concurs d'Expressió Escrita del Parlament de les Illes Balears. Al concurs s'hi han presentat més de 1.200 redaccions d'alumnes de 6è EP de totes les illes. Pablo ha recollit el premi, una tauleta Samsung i un diploma acreditatiu, de mans del Molt Hble. sr. Baltasar Picornell, President del Parlament de les Illes Balears, i de l'Hble. sr. Martí March, Conseller d'Educació i Universitat, en un acte celebrat el 30 de maig a l'auditori del Conservatori Professional de Música i Dansa de les Illes Balears.

Enhorabona Pablo!

   

UN GRUP DE 3r D'EP GUANYA EL PREMI A LA SEVA CATEGORIA

   

Un grup d'alumnes de 3r EP dirigits per Joan Guasp ha guanyat el primer premi del concurs "El meu primer experiment" organitzat pel Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears. Els alumnes premiats són Lucas Arias, Miquel Angel Cabot, Pau Jimenez, Ferran Mari, Manuel Moragues. El premi el van recollir el dia 17 de maig de mans de Llorenç Huguet, Rector de l'UIB.

Enhorabona!

HELENA CAMPOY GUANYA EL 2n PREMI

Helena Campoy de 2n ESO ha guanyat el 2n premi del IV Concurs Juvenil de Microrelats 2018 organitzat per la Xarxa de Biblioteques de l'Ajuntament de Palma. L'acte de lliurament va tenir lloc l'11 de maig a la Biblioteca Municipal de Son Gotleu i va recollir el premi de mans de Llorenç Carrió, regidor de Cultura i Política Lingüista de l'Ajuntament.

PRIMER PREMI AL GRUP MÉS NOMBRÓS

Per 12a vegada consecutiva la nostra escola ha guanyat el premi al grup més nombrós de la Diada Ciclista de Sant Sebastià. En el recompte oficial efectuat per membres de l'IME hem estat 134 participants, en 2n i 3r lloc, els dos amb menys de cent participants, han estat altres dues escoles de Ciutat. El premi va ser recollit de mans de Susanna Moll, Regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, per Miquel Àngel Llabrés, director del centre, acompanyat de 6 alumnes participants

El nostre grup es concentrà a la plaça Major una hora abans de la sortida oficial per procedir al repartiment de dorsals i al recompte oficial. La ruta començà a les 12 h a la plaça de Cort i acabà al poliesportiu de Son Moix.

El premi consisteix en un val de 200 € en material de El Corte Inglés que l'escola invertirà en la compra de material esportiu per a les classes.

    

Enhorabona i gràcies a tots els que ho heu fet possible!

TRES ALUMNES DE L'ESCOLA FINALISTES DIOCESANS

      

Nerea Villalba de 4t EP A i Xavier i Enric Cuadros de 1r ESO reberen el 19 de desembre de mans del sr. Bisbe de Mallorca Mons. Sebastià Taltavull els diplomes i premis que els acredita com a finalistes de la Diòcesi de Mallorca en el concurs de còmics de Infancia Misionera. La final  nacional serà properament a Madrid. Enhorabona i molta sort.

AINA ROSSELLÓ REB EL PREMI D'EXCEL·LÈNCIA DE PRIMÀRIA

   

Aina Rosselló (1r ESO) rebé el 14 de desembre de mans de la Molt Honorable Sra. Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears, i de l'Honorable Sr. Martí March, Conseller d'Educació i Universitats, el guardó a l'esforç personal i a l'excel·lència acadèmica de l'Educació Primària. L'acte va tenir lloc a l'auditori del Palau de Congressos de Palma i Aina va estar acompanyada dels seus familiars i de la Directora de Primària de l'escola.

   

ENHORABONA AINA!

L'ESCOLA GUARDONADA COM A CENTRE ECO-AMBIENTAL 2017

Un curs més hem rebut el guardó com a Centre Eco-Ambiental com a reconeixement per tota la feina mediambiental que s'ha realitzat en aquests dos darrers anys. En nom de tot el centre recolliren el guardó na Marta Matas i na Maria Bosch de mans dels consellers d'Educació i Universitats, Sr Martí March, i de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Sr. Vicenç Vidal. L'acte d'entrega dels guardons va tenir lloc el 26 de novembre de 2017.

   Enhorabona a tota la comunitat educativa per aquest reconeixement i per la feina feta. SEGUIM TREBALLANT!

ALEXANDRA I PILAR DE 5è EP GUANYEN EL 3r PREMI

Alexandra Perea i Pilar Andrés de 5è EP C guanyen el 3r premi en el concurs de cartells per a les proves Cangur de matemàtiques que es faran a l'any 2018. Aquest tercer premi és molt meritós perquè competien amb alumnes d'ESO. Amb aquest treball podem veure que les matemàtiques també poden interpretar-se mitjançant el dibuix. Enhorabona!

DOS ALUMNES DE 4t ESO ENTRE ELS 10 PRIMERS PREMIATS A LES ILLES BALEARS

     

L'alumne Federico Tuya ha obtingut el 4t i l'alumna Leyre Melià el 10è premi a les proves Cangur de Matemàtiques a les Illes Balears en el seu nivell educatiu.

Els premis van ser entregats dia 31 de maig a l'edifici del rectorat de l'UIB pel seu rector Llorenç Huguet.

    

A les Illes Balears les proves Cangur estan organitzades per la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX.

Enhorabona als premiats!!!

EL SAGRAT COR DOMINA LES MINI-OLIMPÍADES DE FÍSICA I QUÍMICA

La nostra escola ha obtingut el 1r premi de centres a la mini-olimpíada de Física i Química organitzada per la Universitat de les Illes Balears. A més, els següents alumnes de 4t ESO també han obtingut premis importants:

Federico Tuya, el 1r premi 

Juan de Carlos, el 4t premi

José Gutiérrez, l'accessit per Mallorca

      

El 29 de maig, a l'edifici del rectorat de la UIB de Son Lledó, reberen els guardons de mans de Llorenç Huguet, Rector de la UIB, i de Martí March, Conseller d'Educació i Universitats. En nom de l'escola recollir el guardó Catalina Ripoll, Directora Pedagògica de l'escola. El premi per a l'escola consta de diploma i dotació econòmica de 300 € que es destinarà a material de ciències pel laboratori.

ENHORABONA ALS 3 GUANYADORS I A TOTA L'ESCOLA!!!

FEDERICO TUYA de 3r ESO GUANYADOR A LES ILLES BALEARS

     

Federico Tuya Prado de 3r ESO ha estat el 1r classificat a la 17a edició de les proves Cangur de les Illes Balears en el nivell de 3r d'ESO amb un total de 137,5 punts. El dilluns 16 de maig a l'edifici de Son Lledó de la UIB ha tengut lloc l'acte de lliurament dels premis on ha participat el sr. Martí March, conseller d'Educació i Universitats.

     

A més, la nostra escola ha rebut un dels 3 premis a la participació dins l'àmbit de l'illa de Mallorca. El premi ha estat recollit per Catalina Ripoll, Directora Pedagògica del centre de mans del sr. conseller.

A les proves Cangur 2016 de matemàtiques hi han participat tots els alumnes de l'escola des de 6è de primària. Les proves que es realitzen a nivell mundial, a les nostres illes estan organitzades per la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX.

Enhorabona Federico!

8a EDICIÓ DELS PREMIS LITERARIS FICCIONS

FINALISTES I GUANYADORS TERRITORIALS DE MALLORCA

     

El grup de 3r ESO BAMACO format per Concha Català, Bàrbara Sánchez i Mª del Mar Valdés ha obtingut el premi territorial de Mallorca i el grup de 4t ESO MACCAM format per Carme Barceló, Miguel Lozano i Andrea Morey han quedat finalistes.

     

Aquest concurs consisteix en que cada grup participant tria una història i la continua escrivint tres capítols. Si entrau a la següent web i introduiu el nom del grup podeu llegir com ha continuat cada un la història que ha triat:

FICCIONS

Aquest concurs que arriba a la seva 8a edició està organitzat per l'AMIC mitjans d'informació i comunicació i es desenvolupa dins l'àmbit dels Països Catalans. L'acte de lliurament de premis ha tengut lloc dia 10 de maig de 2016 al casal Can Alcover de Palma.

Resultado de imagen de PREMIS FICCIONS

CONCURS FOTOJOVE 2016:

MARTA BOU de 3r d'ESO finalista i 8è premi

La XXIa edició del concurs Fotojove de l'Ajuntament de Palma ha comptat enguany amb una altra bona representació d'alumnes de 3r i 4t d'ESO de la nostra escola, dirigits per Leticia de la Torriente.

Marta Bou de 3r ESO ha resultat finalista del concurs i ha guanyat el 8è premi concedit per la llibreria Baobab. El conte escollit per Marta ha esta Alícia al país de les Meravelles.

 Fotografia finalista de Marta Bou

El tema del concurs d'enguany ereb els contes tradicionals. Cada participant havia d'escollir un dels 10 contes proposats per l'organització i presentar 4 fotografies referents a aquests temes: un personatge del conte, un símbol característic del conte, un paisatge on situar-lo i la foto del conte on es pugui llegir el títol. Cada fotografia havia d'anar acompanyada d'un petit text.

CONCURS DE DISFRESSES

Com cada any els pares, alumnes i professors de 6è EP organitzaren la festa concurs de disfresses el dimarts de carnaval amb l'objectiu de recaptar doblers de cara al viatge de fi d'etapa a Riópar. La participació al concurs, malgrat les molèsties del vent que deslluí l'acte, va ser molt bona amb 89 participants entre disfresses individuals i comparses. 

Aquests són els guanyadors:

 1r    2r   3r

Individuals: 1r premi: Ou Kinder (Joan Toja), 2n premi: Moix d'Alícia en el país de les meravelles (Mª José Ferrer), 3r premi: Ninot de neu (Marc Escoda)

  

Comparses: 1r premi: Futbol (Marta Matas, Aina Ferriol, Aina Navarrete, Maria Cantallops, Lucia Smith, Alexandre Trobat, Eric Rojals, Félix Ros, Toni Jaume, Sergi Verdera Perelló i Cristina Ferrer), 2n premi: Hawaianes (Pilar Ramis i Gabriela Montejano), 3r premi: Japoneses (Paula Marqués, Maria Marqués i María García de Diós).  

Enhorabona als guanyadors i gràcies a tots per participar!                         

GUANYAM EL PREMI AL GRUP MÉS NOMBRÓS DE LA DIADA

Imatge d'enllaç permanent incrustada

Per 11a vegada el Sagrat Cor hem estat el grup més nombrós que ha participat en la 38a edició de la Diada Ciclista de Sant Sebastià que organitza l'Ajuntament de Palma. Segons el recompte oficial el nostre grup ha estat el que més participants ha tingut amb 185 ciclistes, els següents grups han estat formats per 130 i 110 persones participants. Durant la ruta que unia la plaça de Cort amb les instal·lacions esportives de Son Moix no es va registrar cap incident.

Imatge d'enllaç permanent incrustada

El premi que consistia en un val de 200 € del Corte Inglés i 40 entrades per veure un partit del Palma Futsal va ser recollit per una representació dels alumnes participants. Les entrades del Palma Futsal es repartiren entre els participants que ho sol·licitaren i el val de 200 €, com cada any, s'entrega als alumnes de 6è EP pel seu viatge de final d'etapa a Riópar.

Enhorabona a tots i moltes gràcies a tots els que hi heu participat!

CARME RIERA, Premi Nacional de les Lletres Espanyoles 2015

Imatge d'enllaç permanent incrustada

L'escriptora Carme Riera, antiga alumna de la nostra escola, ha estat guardonada amb el Premi Nacional de les Lletres Espanyoles 2015 per la seva trajectòria literària en llengua catalana i en llengua castellana. Enhorabona!

JAVIER MARTÍN 2n PREMI CONCURS JOVENES TALENTOS

      

Javier Martín de 2n ESO ha guanyat el segon premi de la 55a edició del concurs Jovenes Talentos de Relatos Cortos organitzat per Coca-Cola durant el curs 2014-2015. Javier va ser acompanyat, durant l'entrega del premi, per Azahara Ruano, professora de llengua castellana. Enhorabona!

 

 

MARTA MORENO, 3r premi en el Concurs Mediambiental COPE

Imatge d'enllaç permanent incrustada   concurso-cope

Marta Moreno de 6è EP ha obtingut el 3r premi de la XXa edició del concurs de dibuix mediambiental organitzat per les emisores de la Cadena COPE on han participat 60 escoles de Mallorca. L'acte d'entrega va realitzar-se a l'edifici Jovellanos de la UIB el passat 5 de juny de 2015. El concurs d'aquest curs duia per tema "La mar, un món ple de vida del qual tu en formes part" per promoure la protecció del medi marí.

 

 

DUES ALUMNES DE L'ESCOLA PREMIADES EN EL CONCURS FOTOJOVE 2015

Imatge d'enllaç permanent incrustada     Imatge d'enllaç permanent incrustada

María de Carlos (3r ESO) ha obtingut el 1r premi en el concurs de fotografia Fotojove 2015 organitzat per l'Ajuntament de Palma. En el mateix concurs Carme Barceló (3r ESO) obtingué el 6è premi. Les fotos han estat exposades durant la setmana santa en el Casal Solleric. Enhorabona a les dues!!!

Imatge d'enllaç permanent incrustada

 ELENA XIMENIS, PREMI D'EXCEL·LÈNCIA A L'ED. PRIMÀRIA

Elena Ximenis Joven ha obtingut el premi a l'esforç personal i al rendiment acadèmic de l'Educació Primària el passat 16 de febrer de 2015 de mans de la sra. Núria Riera, Consellera d'Educació, Cultura i Universitats. Elena, va tancar el curs passat el seu pas per a l'Educació Primària amb un resultats excel·lents que han motivat aquest reconeixement oficial. Enhorabona Elena per tot el teu esforç!.

 

DUES ALUMNES GUANYEN EL CONCURS DE MOBILITAT SOSTENIBLE 

Imatge d'enllaç permanent incrustada   

Marina Morales (5è EP) i Anabel Pérez (3r EP) han guanyat els primers premis de la seva categoria del concurs de dibuix sobre mobilitat sostenible organitzat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats i el Consorci de Transports de Mallorca. El passat 30 de gener reberen com a premi una bicicleta de mans del gerent del Consorci. A més l'escola ha guanyat 10 aparca-bicicletes per instal·lar en el centre. Enhorabona a les dues!!!

      

UN ANY MÉS RECOLLIM EL PREMI A UN DELS TRES GRUPS MÉS NOMBROSOS

Malgrat la pluja que va acompanyar enguany a la Diada, 80 participants de la nostra escola formaren el grup del Sagrat Cor. Es concentraren a les 11,15 h a la plaça Major per iniciar el recorregut des de les 12 h cap a Son Moix. Una vegada allà es va fer l'entrega de premis i els nostres alumnes recolliren un dels tres que hi havia per a les 3 escoles amb més participants. Ja fa 10 anys que recollim aquest premi. Enhorabona a tots els participants i moltes gràcies!

     

   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA