logo2.jpg
   

Avís Legal  

Data última actualització: 3/02/2021  

Informació General  

El domini al qual vostè ha accedit és un domini en Internet titularitat de l'entitat Fundació Escola Catòlica dels Illes Balears - Centre Privat Concertat Sagrat Cor (d'ara endavant “la Titularitat”), amb codi d'identificació fiscal G57562373, i domicili al carrer Gremi de Passamaners, 5,3r - 2a -Polígon Son Rossinyol- (07009 - Palma - Illes Balears).  La Titularitat es troba inscrita en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears, en data 2 de març de 2010 amb el número d’inscripció 100 000 000 281  

Telèfon: 971 734 645           Horari: de dilluns a divendres de 7,45 a 17,30 h  

Es posa a la disposició dels usuaris, a més del propi domicili de la Titularitat i l'apartat contacte de la pròpia Web, la següent adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , on podran dirigir les seves peticions, qüestions o reclamacions.   

Objecte  

El present lloc web ha estat creat i dissenyat per a donar a conèixer i permetre l'accés general, a tots els usuaris d'Internet, a la informació relacionada amb els serveis oferts per la nostra empresa, així com a l'adquisició dels productes oferts en aquesta.  

La Titularitat posarà els mitjans raonables perquè el contingut inclòs en la pàgina sigui exacte i estigui actualitzat.  

Condicions d'ús i actualització de les polítiques  

L'accés i ús d'aquest lloc web per la seva part implica l'acceptació de les condicions generals establertes en aquest Avís Legal en el moment de l'accés, per això és convenient que llegeixi atentament les mateixes cada vegada que accedeixi al lloc web.  

Així mateix, certs serveis oferts en el lloc web poden contenir condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, modifiquen i/o completen aquestes condicions generals.  

La Titularitat es reserva el dret a modificar les presents condicions sense previ avís, sempre que sigui necessari per a adequar-les a qualsevol canvi legislatiu, reglamentari, jurisprudencial, administratiu o amb la finalitat d'adaptar-les a modificacions en els serveis prestats.  

Es recomana als usuaris la lectura periòdica d'aquestes polítiques amb la finalitat de poder conèixer els canvis que en les mateixes s'efectuïn.  

Accés a la Web   

Amb caràcter general vostè podrà accedir al lloc web de forma lliure i gratuïta. No obstant això, existeixen accessos a determinades àrees reservades del lloc web per a usuaris registrats. En aquest cas, l'usuari ha de mantenir estricta Confidencialitat de la clau d'accés, per a això:  

  • Els perfils d'accés i contrasenyes utilitzades han de ser confidencials, personals i intransferibles. És responsabilitat del titular de la clau l'ús que es faci d'ella.  

  • L'usuari no ha de guardar la seva clau d'accés en una forma llegible en arxius en disc, paper o qualsevol altre tipus de suport on pugui ser accessible.  

  • El sistema de seguretat de dades està directament lligat a l'ús de contrasenyes. Aquestes han d'estar especialment protegides i qualsevol incidència que comprometi la seva confidencialitat ha de ser immediatament comunicada a la Titularitat.  

I en general prendrà totes les mesures necessàries a l'efecte d'assegurar i salvaguardar la confidencialitat de la seva contrasenya.  

En la mesura en què així ho permeti la legislació aplicable, vostè accepta assumir la responsabilitat que procedeixi per totes les activitats realitzades des del seu compte o utilitzant la seva contrasenya.   

La Titularitat es reserva el dret a interrompre l'accés a la seva pàgina, en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius de seguretat, de control, de manteniment, per errors de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa. Amb tot la qual cosa, no es garanteix la fiabilitat, disponibilitat ni continuïtat del lloc web, en el cas que es presentin les causes abans indicades.  

Responsabilitat  

L'accés a la pàgina web és voluntari, i, per tant, responsabilitat de l'usuari, qui serà responsable de tot efecte directe o indirecte que per l'ús que faci del lloc web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre lloc web, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a la Titularitat per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.  

La Titularitat no es fa responsable dels perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries i/o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest lloc o en els aparells i equips informàtics dels usuaris, motivades per causes alienes a la Titularitat, que impedeixin o retardin la prestació dels serveis o la navegació, ni dels retards o bloquejos en l'ús causats per deficiències o sobrecàrregues d'Internet o en altres sistemes electrònics, ni de la impossibilitat de donar el servei o permetre l'accés per causes no imputables a la Titularitat, degudes a l'usuari, a tercers, o a supòsits de força major. La Titularitat no controla, amb caràcter general, la utilització que els usuaris fan del lloc web.  

La Titularitat no es responsabilitza de la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir a través d'enllaços del lloc web. La funció d'aquests enllaços és informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació en Internet, en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests. Per tot això, la Titularitat no serà responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços hipertextuals.  

En cap cas la Titularitat es fa responsable dels continguts publicitaris que pugui contenir el lloc web, són els anunciants els qui han de garantir que el material remès per a la seva inclusió en el lloc web es fa d'acord a la legislació aplicable. La Titularitat no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris.  

L'ús de la pàgina Web per qualsevol persona li atribueix la condició d'usuari, amb la qual cosa, accepta que l'ús està sota la seva exclusiva responsabilitat. L'usuari es compromet a no utilitzar la informació, activitats, productes o serveis que la Titularitat posa a la seva disposició per a desenvolupar activitats contràries a les lleis, moral o ordre públic i en general, a fer un ús conforme a les presents condicions generals. En qualsevol cas, l'usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que la Titularitat pugui sofrir com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les obligacions a les quals queda sotmès per aquest Avís Legal, o si escau, per les condicions particulars que siguin aplicable.  

Obligacions d'usuaris de la web  

Amb caràcter general l'usuari s'obliga al compliment de les presents condicions generals i qualsevol condició particular que s'estableixi en els serveis prestats, així com a complir els advertiments o instruccions d'ús contingudes en el lloc web i obrar sempre conforme a la llei, als bons costums i a les exigències de la bona fe, emprant la diligència deguda, i abstenint-se d'utilitzar el lloc web de qualsevol forma que pugui impedir, danyar o deteriorar el normal funcionament del mateix i els béns o drets de la Titularitat, els seus proveïdors, la resta d'usuaris o en general de qualsevol tercer.   

Queda prohibit l'accés i ús del portal als menors d'edat o incapaces sense el consentiment exprés dels seus pares o representants legals, la Titularitat no es responsabilitza de la veracitat i exactitud de les dades emplenades per l'usuari i per tant no pot constatar l'edat d'aquests.   

Concretament, i sense que això impliqui cap restricció a l'apartat anterior durant la utilització de l'aquest lloc web, l'usuari s'obliga a:   

A) Facilitar informació veraç sobre les dades proporcionades en els formularis que possibiliten l'accés als serveis als quals accedeix i a mantenir-los actualitzats.  

B) No introduir, emmagatzemar o difondre en o des del lloc web, qualsevol informació o material que fora difamatori, injuriós, obscè, amenaçador, xenòfob, inciti a la violència a la discriminació per raó de raça, sexe, ideologia, religió o que de qualsevol forma atempti contra la moral, l'ordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, l'honor, la intimitat o la imatge de tercers i en general la normativa vigent.  

C) No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant aquest lloc web cap programa, dades, virus, codi, o qualsevol altre dispositiu electrònic o físic que sigui susceptible de causar danys en el lloc, en qualsevol dels serveis proporcionats, o en qualsevol dels equips, sistemes o xarxes de la Titularitat, de qualsevol altre usuari, dels proveïdors de la Titularitat o en general de qualsevol tercer.  

No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant aquest lloc web cap contingut del qual no ostentés, de conformitat amb la llei, el dret a posar-lo a la disposició d'un tercer.  

D) Guardar diligentment les contrasenyes d'accés als serveis que les requereixen i que s'ha subscrit, assumint la responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-se d'un ús indegut d'aquests.   

E) No realitzar activitats publicitàries o d'explotació comercial a través del lloc web, i a no utilitzar els continguts i la informació del mateix per a remetre publicitat, o enviar missatges amb qualsevol altra fi comercial, ni per a recollir o emmagatzemar dades personals de tercers.  

F) No utilitzar identitats falses, ni suplantar la identitat d'uns altres en la utilització del lloc web o en la utilització de qualsevol dels serveis d'aquest, incloent la utilització si escau de contrasenyes o claus d'accés de tercers o de qualsevol altra forma   

G) No destruir, alterar, utilitzar per al seu ús, inutilitzar o danyar les dades, informacions, programes o documents electrònics de la Titularitat, els seus proveïdors o tercers.  

Protecció de Dades  

La Titularitat compleix amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals. Veure el que s'estableix en la Política de Privacitat. 

Links al lloc web  

L'usuari d'Internet que vulgui introduir un link des d'aquest lloc web al seu propi haurà d'estar prèviament autoritzat, a aquest efecte, per escrit de la Titularitat de la Web.  

Propietat Industrial i Intel·lectual  

Tot el contingut del lloc web, entenent, a títol enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codi de font (d'ara endavant, els continguts) incloent les marques, noms comercials o signes distintius són propietat de la Titularitat, o si escau de tercers, tret que s'especifiqui el contrari.   

Està prohibida la reproducció, transformació, distribució, publicació posada a disposició, extracció, retransmissió o la utilització, de qualsevol naturalesa, mitjà o procediment, excepte en els casos que estigui legalment permès, és a dir, autoritzat pel titular dels corresponents drets.   

No obstant això, l'usuari podrà visualitzar i obtenir còpia privada temporal dels continguts per al seu ús exclusiu personal i privat en el seu sistema informàtic, sempre que no sigui amb la finalitat de desenvolupar activitats de caràcter comercial o professional, així com la seva distribució, modificació o alteració.   

La infracció de qualsevol d'aquests drets citats pot constituir una vulneració de les presents condicions, així com, un delicte castigat d'acord amb la legislació vigent.  

Llei Aplicable i Jurisdicció  

Les prestacions de serveis d'aquest lloc web i els requisits legals exigits per a aquest, es troben regulats en la corresponent normativa comunitària i en la legislació espanyola vigent aplicable, quedant atribuïda jurisdicció als tribunals espanyols que corresponguin a la Titularitat, en cas de possibles controvèrsies. 

   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA