imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

TOTA L'ESCOLA PEREGRINAM A LLUC

El més de mil alumnes de l'escola hem pujat a Lluc el 2 d'abril per acostar la imatge de Mater a la patrona de Mallorca, la Mare de Déu de Lluc. En un dia esplèndid meteorològicament, tots els alumnes i mestres hem gaudit d'una sortida que acabà en un dinar de paella i ensaïmades comunitari a l'acolliment del santuari.

 

 

Poc a poc, des de les 9 del matí anaren arribant els autocars, en total 22, a l'aparcament del santuari. Una vegada a la vall de Lluc els més grans, des de 5è EP fins a 4t ESO, aprofitaren per fer algunes petites rutes de senderisme per les rodalies, fins a la Cometa dels Morts, Menut o Es Camell. Durant el matí anàrem passant ordenadament pel cambril de la Mare de Déu per saludar a la Moreneta i rebérem unes mides de record de la nostra visita. La resta del matí va servir a tots els nivells per berenar, jugar i organitzar un petit concert en els misteris, com van fer els de 4t EP.

 

Ja a les 13 h tots ens reunírem a l'acolliment del santuari per una petita pregària, durant la qual tenguérem la visita dels nins i nines que formen l'escolania de Lluc "Els Blauets". Cantaren la Salve a Maria i, posteriorment, ens convidaren a cantar amb ells l'himne de Lluc, la Salve a la Mare de Déu.

 

Tres grans paelles, dues mixtes i una de verdures, amb una trentena d'ensaïmades llises de darreria ens van acabar d'unir a tots al voltant de la taula. A partir de les 15 h iniciàrem la tornada cap a l'escola escalonadament, com ens havia indicat la policia, fins a les 18,30 h que els darrers autocars arribaven a avda. Picasso.

 

Durant tot el dia, un grup d'una trentena d'alumnes de 4t ESO que portaven armilles de colors s'encarregaren de que tot anàs com estava previst i solucionaren els problemes que sobre la marxa apareixien. Una gran feina d'aquests alumnes voluntaris que tots vam notar.

LLUC ÉS LA CASA DE TOTS ELS MALLORQUINS,

PERÒ AHIR ESPECIALMENT VA SER UN POC MÉS CA NOSTRA.

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juny 2019
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA