imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

ADÉU i recordau que SEMPRE SEREM LA VOSTRA ESCOLA.

      

Dia ple d’emocions; un dia trist i a la vegada alegre; trist perquè ens acomiadam de voltros, al·lots i també d’alguns dels vostres pares. La majoria heu estat per aquí des que éreu menuts i també vos sentim un poc com a nostres.

És un dia alegre perquè sabem que vos espera tota una vida per endavant i que sereu persones de bé, que fareu el possible per millorar el món.

Durant aquest temps heu madurat, vos heu convertit en persones capaces de posar-vos en el lloc dels altres i heu assolit les competències suficients per afrontar tot allò que véngui, tant a nivell personal com a nivell acadèmic.

Per a tots noltros el dia d’avui és especial per molts de motius. Durant aquests tretze anys hem vist com heu madurat i molts de noltros com a personal del centre vos hem acompanyat i hem viscut amb voltros moments molt entranyables.

Des de les sortides de 3 anys i poder veure en Peter Pan fins a les convivències o el viatge de final de curs de 4t d’ESO, passant per tantes experiències inoblidables,

esperam que hagin servit per ser persones sensibles a la natura, a les realitats que us envolten, a la gent que ho passa malament o a la implicació social.

Avui voltros sou els protagonistes, i vos volem desitjar des de l’escola, la vostra escola, un bon futur, que sabem que no estarà exempt de dificultats, però també estam segurs que teniu les eines suficients per poder afrontar-lo amb garanties.

També sabem cert que teniu les bases per continuar madurant i aprenent. La vida és aprenentatge continu, sens dubte.

Sabeu, perquè ho heu vist en moltes ocasions amb exalumnes que han vengut per l’escola, que teniu les portes de l’escola obertes, i que ens encantarà que ens vengueu a visiteu i que ens conteu com vos van les coses. Sabeu que estarem disposats a donar-vos una mà en tot allò que necessiteu perquè en això es tradueix l’ambient de família que sempre hem volgut cultivar.

I a vosaltres, pares i familiars que vàreu apostar en el seu moment per aquesta escola, vos volem donar molt sincerament les gràcies per la confiança, perquè vàreu

deixar en les nostres mans allò que més estimau del món, els vostres fills.

Hem caminat junts durant aquests tretze cursos escolars, i esperam que el balanç final hagi estat positiu, encara que segur que hi ha hagut moments difícils, com a totes les famílies, però sempre el que queda és el sentiment de saber-nos estimats, acollits i valorats.

Enhorabona a tots, amb el desig de tota la comunitat educativa que sigui un Fins Aviat.

Miquel Àngel Llabrés, director pedagògic del centre.

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Gener 2020
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA