imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

TOTA L'ESCOLA PEREGRINAM A LLUC

El més de mil alumnes de l'escola hem pujat a Lluc el 2 d'abril per acostar la imatge de Mater a la patrona de Mallorca, la Mare de Déu de Lluc. En un dia esplèndid meteorològicament, tots els alumnes i mestres hem gaudit d'una sortida que acabà en un dinar de paella i ensaïmades comunitari a l'acolliment del santuari.

 

 

Poc a poc, des de les 9 del matí anaren arribant els autocars, en total 22, a l'aparcament del santuari. Una vegada a la vall de Lluc els més grans, des de 5è EP fins a 4t ESO, aprofitaren per fer algunes petites rutes de senderisme per les rodalies, fins a la Cometa dels Morts, Menut o Es Camell. Durant el matí anàrem passant ordenadament pel cambril de la Mare de Déu per saludar a la Moreneta i rebérem unes mides de record de la nostra visita. La resta del matí va servir a tots els nivells per berenar, jugar i organitzar un petit concert en els misteris, com van fer els de 4t EP.

 

Ja a les 13 h tots ens reunírem a l'acolliment del santuari per una petita pregària, durant la qual tenguérem la visita dels nins i nines que formen l'escolania de Lluc "Els Blauets". Cantaren la Salve a Maria i, posteriorment, ens convidaren a cantar amb ells l'himne de Lluc, la Salve a la Mare de Déu.

 

Tres grans paelles, dues mixtes i una de verdures, amb una trentena d'ensaïmades llises de darreria ens van acabar d'unir a tots al voltant de la taula. A partir de les 15 h iniciàrem la tornada cap a l'escola escalonadament, com ens havia indicat la policia, fins a les 18,30 h que els darrers autocars arribaven a avda. Picasso.

 

Durant tot el dia, un grup d'una trentena d'alumnes de 4t ESO que portaven armilles de colors s'encarregaren de que tot anàs com estava previst i solucionaren els problemes que sobre la marxa apareixien. Una gran feina d'aquests alumnes voluntaris que tots vam notar.

LLUC ÉS LA CASA DE TOTS ELS MALLORQUINS,

PERÒ AHIR ESPECIALMENT VA SER UN POC MÉS CA NOSTRA.

ELS ALUMNES DES DE 5è EP FINS A 4t ESO DEDIQUEN UN MATÍ A LES MATEMÀTIQUES

   

Els passats 21 i 22 de març tots els alumnes d'aquests nivells participaren d'una nova edició de les Proves Cangur de matemàtiques organitzades a les Illes Balears per la Societat Balear de Matemàtiques. Les proves Cangur són unes proves de matemàtiques de resposta múltiple que es fan a tot el món el mateix dia. L'Associació Cangur sense Fronteres, formada per representants dels diferents països participants, elabora anualment la prova per als distints nivells en que s'ofereix. A les Illes Balears hi hem participat 125 escoles.

Els alumnes des de 5è EP fins a 2n ESO realitzaren les proves al mateix centre i els de 3r i 4t ESO es desplaçaren fins el poliesportiu de Son Moix. La prova acabà amb una gincama matemàtica.

   

Article 22. Dret a l’accés a un habitatge digne

    

En Luis David Herraiz de 3r ESO va participar el passat dia 1 de març a l'acte institucional del Dia de les Illes Balears a la seu del Parlament llegint l'article 22 de l'Estatut d'Autonomia en representació dels nins i nines de Mallorca.

Les administracions públiques de les Illes Balears garantiran el dret d’accés a un habitatge digne dels ciutadans de les Illes Balears. Per llei es regularan les ajudes per promoure aquest dret, especialment en favor dels joves, de les persones sense mitjans, de les dones maltractades, de les persones dependents i d’aquelles altres en el qual cas estiguin justificades les ajudes. 

Donaries per mi?

   

Gran participació i èxit durant la I Jornada de Donació de Sang del Sagrat Cor el passat 13 de febrer. Aquest és el balanç definitiu:

203 persones presentades

187 oferiments

135 donacions

62 nous donants

Quasi 200 alumnes PADRINS DE DONANT

Simplement, GRÀCIES! Aquest és un fragment de l'agraiment que Ismael Gutiérrez, Gerent del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, ha dirigit a tots els alumnes de l'escola que han participat i han aconseguit dur a alguna persona a donar per a ells:

"Anau a casa contents, anau a casa orgullosos, sentiu-vos especials perquè hi ha persones a l'hospital de Son Espases, a Son Llàtzer, a clíniques de tot Balears que si avui estan vius és gràcies a voltros"

Aquesta jornada de donació ha estat organitzada especialment per 2 nivells educatius de l'escola (5è EP i 4t ESO) i pel Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears que desplaçaren 2 equips complets de donació i vàries persones de reforç (metges, infermers i personal admnistratiu) per intentar donar sortida a la gran demanda generada.

Des de l'escola volem demanar disculpes a totes aquelles persones que no varen poder ser ateses i no varen poder donar en alguns moments de molta concentració de gent que volia participar, especialment de 10 a 11 i de 16 a 17,30 h. La previsió que havíem fet prèviament va quedar desbordada completament i aquest fet suposa, malgrat les molèsties que s'ocasionaren, una molt bona notícia perquè demostra que tota la Comunitat Educativa del Sagrat Cor som solidaris per damunt de tot i sabem donar compliment al nostre Projecte Educatiu: 

CUIDAM LA VIDA!

         

ENS HA DEIXAT NA PILAR ZAFORTEZA

       

A la matinada del dimarts 13 de novembre de 2018 ha mort na Pilar Zaforteza, rscj als 82 anys.

Pilar arribà a l'escola l'any 1964, just després d'haver professat a Roma com a religiosa del Sagrat Cor de Jesús, començant com a mestra a l'antic edifici de l'escola, l'actual del col·legi de Mata de Jonc. Uns anys més tard va passar per l'escola de Santa Magdalena Sofia (1969) i per la comunitat de les religioses a la barriada de Son Cotoner.

Després, ja a la dècada dels anys 70 tornà a la nostra escola i passar a formar part de la recent creada comunitat de religioses de la localitat de Galilea on la congregació obrí un casal d'acollida i colònies. Pilar ha estat la responsable de la casa de colònies del Sagrat Cor a Galilea en els darrers quaranta anys i ha estat la impulsora i encarregada de les colònies d'estiu que des de l'any 1980 s'han realitzat allà.

Ja a la nostra escola ha estat mestra i tutora, administradora i directora titular fins a la seva jubilació, passant després a fer tasques d'ajuda a la secretaria de l'escola fins fa 20 dies.

Com a religiosa del Sagrat Cor, Pilar ha passat per les comunitats de la barriada de Son Cotoner, la de la localitat de Galilea, la de la barriada de La Soledat i acabant a la de la residència d'avd. Picasso.

 Religioses, família, professorat i personal de l'escola, pares, alumnes, antics alumnes, gent de Galilea i amics a la celebració de l'Eucaristia del 14 de novembre hem donat gràcies pels 82 anys que Pilar Zaforteza ens ha regalat. Gràcies Pilar per haver-nos acompanyat en les nostres vides. Viu ara la plenitud de Déu.

      

Preguem per ella. Descansa en pau PILAR. Sempre estaràs en els nostres cors.

ALBERTO COTO VISITA L'ESCOLA I FA UNA DEMOSTRACIÓ DE CÀLCUL ALS ALUMNES

   

Dilluns 24 de setembre va visitar la nostra escola n'Alberto Coto, heptacampió del món de càlcul mental i actual record Guinness. 

Durant la seva conferència davant els vuit-cents alumnes de primària i ESO ens ha contat com es va iniciar als 6 anys en el càlcul mental i va realitzar algunes demostracions de la seva capacitat i habilitat calculant per exemple en tres segons una multiplicació de 5 xifres, calculant el dia de la setmana que varen néixer alguns alumnes o endevinant el resultat de les operacions que els alumnes feien amb la calculadora. També va dedicar una estona a explicar alguns dels procediments de càlcul que utilitza per a realitzar les operacions i va donar diferents consells a tots els alumnes presents per augmentar la rapidesa i efectivitat mentals.

Durant l'acte també es va fer la presentació oficial de la III Superlliga Supertics de Càlcul Mental. Supertics, és una nova metodología adaptativa de reforç escolar. A aquesta III Superlliga Supertics de Càlcul Mental s'espera que hi participin de forma gratuïta prop de 180.000 alumnes de primària de més de 500 escoles de tot l'estat amb l'objetiu de resoldre en el mínim temps possible 50 operacions matemàtiques. 

ADÉU i recordau que SEMPRE SEREM LA VOSTRA ESCOLA.

      

Dia ple d’emocions; un dia trist i a la vegada alegre; trist perquè ens acomiadam de voltros, al·lots i també d’alguns dels vostres pares. La majoria heu estat per aquí des que éreu menuts i també vos sentim un poc com a nostres.

És un dia alegre perquè sabem que vos espera tota una vida per endavant i que sereu persones de bé, que fareu el possible per millorar el món.

Durant aquest temps heu madurat, vos heu convertit en persones capaces de posar-vos en el lloc dels altres i heu assolit les competències suficients per afrontar tot allò que véngui, tant a nivell personal com a nivell acadèmic.

Per a tots noltros el dia d’avui és especial per molts de motius. Durant aquests tretze anys hem vist com heu madurat i molts de noltros com a personal del centre vos hem acompanyat i hem viscut amb voltros moments molt entranyables.

Des de les sortides de 3 anys i poder veure en Peter Pan fins a les convivències o el viatge de final de curs de 4t d’ESO, passant per tantes experiències inoblidables,

esperam que hagin servit per ser persones sensibles a la natura, a les realitats que us envolten, a la gent que ho passa malament o a la implicació social.

Avui voltros sou els protagonistes, i vos volem desitjar des de l’escola, la vostra escola, un bon futur, que sabem que no estarà exempt de dificultats, però també estam segurs que teniu les eines suficients per poder afrontar-lo amb garanties.

També sabem cert que teniu les bases per continuar madurant i aprenent. La vida és aprenentatge continu, sens dubte.

Sabeu, perquè ho heu vist en moltes ocasions amb exalumnes que han vengut per l’escola, que teniu les portes de l’escola obertes, i que ens encantarà que ens vengueu a visiteu i que ens conteu com vos van les coses. Sabeu que estarem disposats a donar-vos una mà en tot allò que necessiteu perquè en això es tradueix l’ambient de família que sempre hem volgut cultivar.

I a vosaltres, pares i familiars que vàreu apostar en el seu moment per aquesta escola, vos volem donar molt sincerament les gràcies per la confiança, perquè vàreu

deixar en les nostres mans allò que més estimau del món, els vostres fills.

Hem caminat junts durant aquests tretze cursos escolars, i esperam que el balanç final hagi estat positiu, encara que segur que hi ha hagut moments difícils, com a totes les famílies, però sempre el que queda és el sentiment de saber-nos estimats, acollits i valorats.

Enhorabona a tots, amb el desig de tota la comunitat educativa que sigui un Fins Aviat.

Miquel Àngel Llabrés, director pedagògic del centre.

130 ULLERES PER SOLIDARITAT

      

El passat 16 de maig un grup d'alumnes en representació de tota l'escola va fer entrega a Tomeu Camps, vicepresident de la Fundació Bona Llum, d'un total de 138 ulleres que les famílies han dipositat durant el curs a la bústia permanent instal·lada en el centre. Aquestes ulleres passaran als tallers òptics de la Fundació on es prepararan per portar-les a persones que les necessiten de Guatemala, Etiopia i Perú. 

Si voleu saber més sobre els projectes clicau aquí Fundació Bona Llum

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Continuam recollint

 

Benvolgudes famílies,

en el Sagrat Cor treballam cada dia per aconseguir que la convivència entre tots els membres

de la comunitat educativa sigui plena de respecte i sentit.

Així ho seguirem fent, amb la vostra ajuda.

EL MENJADOR DE L'ESCOLA JA ÉS ACCESSIBLE

   

Continuam amb l'adaptació progressiva de l'escola amb l'eliminació de totes les barreres arquitectòniques que tenim prevista al 100% per aquest proper estiu 2018. Ara, des de fa un mes, ja és accessible el menjador amb la plataforma que s'ha instal·lat a l'escala interior que comunica l'edifici d'EI i ESO amb el menjador i la cuina.

LA SALLE, MONTISION i SANTA MARIA centres adscrits al nostre

Resultado de imagen de batxilleratResultado de imagen de dibujo camino a seguir 

Des d'aquest curs els col·legis concertats Ntra. Sra. de Montesion i Santa Maria s'uneixen al CC La Salle Palma com a centres adscrits a la nostra escola per passar de 4t d'ESO a 1r de Batxillerat.

Segons l'acord d'adscripció signat i confirmat per la Conselleria d'Educació i Universitat, els nostres alumnes de 4t d'ESO a partir d'ara podran accedir a aquests centres de forma preferent (en el procés d'adscripció) a 1r de Batxillerat.

GUANYADORS DEL CONCURS 2018

Com cada any els alumnes i pares de 6è EP organitzaren un concurs de disfresses per a tots els alumnes que volgueren participar. El concurs es va celebrar el darrer dia del carnaval, el passat 13 de febrer i els guanyadors van ser:

INDIVIDUAL:

1r premi per Bosco Huertas de 4t EI C (Astronauta)

2n premi per Joan Toja de 3r EP C (Cavall i genet menorquí)

3r premi per Mar Sancho de 3r EP B (Princesa Poppy)

COMPARSES:

1r premi per a Carlota Méndez i Paula Puigserver de 5è EP C (Diccionaris de català)

2n premi per a Rosa Coll de 4t EP B, Pilar Andrés, Judith Quiles, Júlia Arias, Cristina Cancino i Irene Figueroa de 6è EPC (El circ)

3r premi per a Miguel Cañas de 3r EP A i Luís Cañas de 5è EP A (Zipi Zape)

ELS PATGES REIALS VENEN A CERCAR LES CARTES A L'ESCOLA

La darrera setmana els alumnes d'EI i de 1r i 2n EP reberen la visita dels patges de les Seves Majestats els Reis Mags d'Orient amb l'objectiu de recollir totes les cartes i peticions que els infants han volgut fer arribar als Reis. A veure si demà totes aquestes peticions es fan realitat.

ENTREVISTA COM A PRESIDENTA D'ECIB A LA REVISTA ESCUELAS CATÓLICAS

Resultat d'imatges de Gemma Cardona presidenta ECIBEn el següent document podeu llegir l'interessant entrevista a doble pàgina realitzada a la nostra Directora Titular Gemma Cardona com a Presidenta d'Escola Catòlica de les Illes Balears (ECIB) i apareguda a la revista nacional Escuelas Católicas del mes de novembre.

files/EntrevistaGemmaCardonaaEscuelasCatolicas.pdf

TOTS ELS ALIMENTS QUE DUGUEU SERAN REGALS

      

Per aquest motiu, durant el temps de pati de principi de mes, un bon grapat d'alumnes han col·laborat voluntariament en un taller d'empaquetat de capses per poder posar tots els aliments que duguem durant aquesta setmana a la CAMPANYA DEL REBOST.

Recordau que durant aquesta setmana recollim els aliments que s'han assignat a cada nivell i que aniran destinats als rebosts de Càritas Mallorca i el Pa de Sant Antoni.

CONFIAM EN LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

GEMMA CARDONA, NOVA PRESIDENTA D'ECIB

La nostra Directora Titular, Gemma Cardona, ha estat elegida el dia 17 d'octubre de 2017 nova Presidenta d'Escola Catòlica de les Illes Balears (ECIB). A partir d'ara, haurà de compaginar la direcció de la titularitat de la nostra escola amb la presidència de l'entitat que engloba a la majoria d'escoles religioses de les nostres illes.

Molta sort en aquesta nova funció!

JAUME I i ABÚ YAHYÀ ja tornen a presidir l'entrada de l'escola

   

Els nostres gegants ja tornen a l'entrada de l'escola per estar-hi un temps. Van ser costruïts pels alumnes de 5è i 6è EP a principi d'any 2017 i s'estrenaren el dia 21 de febrer en el passacarrers del carnaval. Us convidam a visitar-los, els trobareu a porteria.

ESTRENAM EL CURS AMB REFORMES

      

Aquest estiu ha servit per netejar totes les façanes de l'escola, instal·lar ventiladors a la majoria d'aules, reformar el parc, canviar el trispol i instal·lar una protecció anti-moixos als areners del pati d'Ed. Infantil, ampliar la xarxa wifi a totes les dependències del centre i reformar els banys d'Ed. Infantil. 

      

 

 

 

​​

                           EL CURS 2017-2018 HA COMENÇAT AMB MOLTA NORMALITAT I AMB MOLTES GANES DE TORNAR ESTAR AMB ELS AMICS I AMIGUES.

BON CURS A TOTS I TOTES!

Un any més hem participat com escola a la Carrera Popular Ciutat de Palma patrocinada per El Corte Inglés. La cursa va tenir lloc el passat 19 de març, Dia del Pare, i en ella hi participaren una cinquantena de persones inscrites en el grup del Sagrat Cor. Un matí de bon temps per gaudir de l'esport en família. Us animam a participar a la propera edició.

MOLTES BOSSES RECOLLIDES PER A CÀRITAS

      

Dijous 12 de gener vàrem recollir moltes bosses de roba i, sobretot, de juguetes destinades als tallers ocupacionals de Càritas Mallorca. Va ser tan gran la participació que foren necessàries dues furgonetes per traslladar tot el que s'havia duit.

La propera recollida serà el dimarts 2 de maig però recordau que qualsevol dia de l'any podeu dipositar les bosses de roba i de juguetes als contenidors que Càritas té disposats a les entrades de l'escola (carrer Son Espanyolet cantonada amb l'accés pel passeig de les palmeres, carrer del Poble Espanyol i av. Picasso devora l'entrada de l'Illes s'Aigua Blava).

     

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

CAMPANYA DEL REBOST 2016 

RECOLLIDA D'ALIMENTS I PRODUCTES DE NETEJA PER NADAL

A benefici de Càritas Mallorca i del Pa de Sant Antoni dels frares caputxins de Palma

Del 12 al 20 de desembre les famílies i alumnes de cada nivell aporten un tipus de producte:

         

4t EI Galetes

5è EI Cacau en pols

6è EI Sucre

1r EP Raspalls i pasta de dents

2n EP Llaunes de tonyina i paté

3r EP Tomàtiga i sardines en conserva

4t EP Paquets de paper higiènic i de torcaboques de paper

5è EP Brics de brou

6è EP Ampolles i barrals d'oli d'oliva, girasol, per fregir.

1r ESO Brics de llet

2n ESO Ampolles de xampú i gel

3r ESO Ampolles o capses de detergent per roba

4t ESO Ampolles i barrals de lleixiu

 Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

UN GOTEIG DE TOTA LA SETMANA

          

Aquesta setmana ha estat un degoteig continuo. Gota a gota anam construint l'aljub que necessiten a l'escola d'Haití que ja ens ha enviat la primera carta d'agraiment tot d'una que s'han assebentat de que els hi ajudarem a fer-ho possible.

Encara hi sou a temps!, podeu dur els vostres donatius durant la propera setmana.

FA UN MES I MIG QUE TENIM BEVEDORS NOUS

          

Després de moltes peticions, aquest estiu passat s'instal·laren a l'escola 6 bevedors nous repartits per tots els patis i situats a zones d'ombra per evitar que l'aigua s'encalenteixi en excés si hi pega el sol. 

També s'han reformat per complet els banys exteriors, adaptant-ne un per a minusvàlids.

Poc a poc anam millorant el nostre centre amb l'ajuda de tots!

PRIMER DIA DEL CURS 2016 - 2017 AMB TOTAL NORMALITAT

Els més de mil alumnes del nostre centre han començat el nou curs amb total normalitat.

     

    

Els alumnes més petits de l'escola han estat acompanyats pels seus pares a les aules de 4t EI en aquest el seu primer dia en el Sagrat Cor.

   

Els alumnes d'ESO han estat els primers en encetar el curs a les 8 del matí. Els de 1r ESO, amb els nervis típics del canvi d'etapa, s'han incorporat ràpidament a les seves aules expectants amb totes les coses noves.

Els de 1r EP s'han convertit en nins i nines grans estrenant la seva nova etapa a Primària.

ENS HA DEIXAT NA FRANCISCA MUNAR

El passat 2 de setembre de 2016 morí na Francisca a l'edat de 80 anys. Francisca va ser la secretària de la nostra escola durant uns quaranta anys, coincidint amb la darreria del segle XX. Sempre serà recordada per molts antics alumnes que necessàriament hagueren de tractar amb ella molts temes relacionats amb matrícules, inscripcions, títols, etc. Descansa en pau!

SOFIA I CRISTIAN DE 4t ESO FENT CIÈNCIA A LA UNIVERSITAT A L'ESTIU

  

Na Sofia Díaz-Salazar i en Cristian Trujillo de 4t d'ESO han participat, junt amb altres 62 alumes de les Illes, a la VII edició del Campus Científicotècnic d'estiu 2016 de la UIB. Durant una setmana han realitzat activitats pensades per a potenciar l'interès dels estudiants per la ciència i la tecnologia i promoure el treball en equip, la creativitat i la capacitat de comunicar experiències. Des de l'organització del Campus ens han manifestat que n'estan molt contents de la seva participació.

TROBADA ANUAL MULTIPROMOCIONAL D'ANTICS ALUMNES

El divendres 13 de maig va tenir lloc la trobada anual d'antics alumnes més diversa de totes les que es fan. A ella, com podeu veure a la fotografia, hi assistiren alumnes de moltes promocions, des de l'any 1985 fins a l'any 2015, acompanyats d'un bon grup de mestres actuals i jubilats de l'escola. En total varen ser quasi 60 persones que es trobaren per compartir una estona i sopar en el restaurant Celler Sa Premsa de Palma.

ACORD OFICIAL

La Conselleria d'Educació i Universitats en el BOIB núm. 46 de 12 d'abril de 2016 ha publicat l'acord entre el CC Sagrat Cor - FECIB i el CC La Salle Palma mitjançant el qual el nostre centre queda adscrit oficialment al 1r de batxillerat de La Salle. D'aquesta forma, a partir d'ara els nostres alumnes que acabin 4t d'ESO tenen plaça per poder continuar els seus estudis de batxillerat a La Salle.

      

ELS PRÍNCEPS DE MÓNACO VISITEN L'ESCOLA

      Aquests dies s'han complit 60 anys d'una de les visites més il·lustres que hem tengut a l'escola en tota la nostra història. A final del mes d'abril de 1956 visitaren l'escola els Prínceps de Mónaco Rainiero i Grace durant el seu viatge de noces a Mallorca. Van ser rebuts a l'entrada de l'antic edifici de l'escola per la superiora, la mare Pilar Bustillo, la mestra general, la mare Palmira de Orovio i l'assistenta, la germana Carmen Laburu.

Després passaren al pati central on estaven formades totes les alumnes de l'escola amb l'uniforme de gala (de color blanc).

DESPRÉS DE 30 ANYS TORNAREN A L'ESCOLA

   

El passat 12 de març més de 60 alumnes que fa 30 anys cursaven 8è d'EGB, el darrer curs en aquell moment a la nostra escola, tornaren a reviure durant un horabaixa la seva infantesa en el nostre centre. Varen estar acompanyats d'alguns dels seus mestres, es passejaren per les instal·lacions i participaren d'algunes activitats programades. Aquest encontre ha tengut molt de ressò en els mitjans de comunicació perquè, a més, aquesta promoció 1986-1987 va ser la primera mixta de la nostra història. Alguns dels antics alumnes participants es desplaçaren a Mallorca des dels seus actuals llocs de residència (Barcelona, Saragossa, Miami, Madrid, Palència) per participar d'aquest entranyable encontre. Aquesta 1a promoció mixta de l'escola va començar la seva escolarització l'any 1973, quan el nostre centre accedí al concert de l'EGB per part del Ministeri d'Educació.

 

"NINGÚ EDUCA IGUAL ALS SEUS FILLS"

Resultado de imagen de escuelas catolicas  Resultado de imagen de ecib    Resultado de imagen de concapa  Resultado de imagen de cofapa

La Concertada defensa la lliure elecció de centre

ECIB demana el suport i la col·laboració de la comunitat educativa dels seus centres (Titulars, professorat, apas, pares, etc.) per a sumar-se a la campanya CONCERTADOS que s'ha posat en marxa a les nostres xarxes socials

Vos demanam tan sols que us faceu "amics" a facebook i "m'agrada" a twitter d'Escola Catòlica Illes Balears, on hi trobareu els missatges per compartir

Facebook ECIB

@ECIBescoles

Recordau que la campanya CONCERTADOS reivindica la pluralitat i diversitat d'ensenyament en front a un únic model d'educació.

Resultado de imagen de concertados beneficia a todos

ENS HA DEIXAT COVADONGA DEL RIEGO

Imatge d'enllaç permanent incrustadaFoto de maig 2014

Diumenge 24 de gener va morir la religiosa Covadonga del Riego Fernández, rscj a l'edat de 94 anys a Algorta (Bilbao). Covadonga va ser Directora de l'escola del 1979 al 1983 i posteriorment Titular des del 1983 al 1991. Fins a la seva jubilació com a mestra, el 1987, va ser també professora de llengua castellana a 8è d'EGB. Continuà a Palma fins el 1993 com a superiora de la residència que les religioses del Sagrat Cor tenen aquí i aquell any es traslladà definitivament cap a la península. Tots els que han estat companys i alumnes seus la recorden per la seva humilitat, acompanyament i dedicació. Fins sempre Covadonga!

 

TORNAM PARTICIPAR A LA DIADA CICLISTA

Resultado de imagen de DIADA CICLISTA SANT SEBASTIA 2016

La inscripció és gratuïta. Si no us heu inscrit a l'escola podeu fer-ho directament allà abans de la carrera a l'estand de l'Ajuntament. L'organització exigeix que tots els integrants del grup anem identificats. El nostre grup ha d'anar identificat amb la camiseta blava del Sagrat Cor que molts de vosaltres ja teniu. Si no la teniu podeu dur-ne una altra del mateix color. També es pot dur el nou forro polar blau que ven l'APIMA (21 € socis o 25 € no socis).

Ens concentrarem a les 11,15 h de dimecres 20 de gener a la plaça Major per repartir els dorsals a tots els inscrits i pel primer recompte que fa l'Ajuntament. Es prega molta puntualitat per ser-hi quan es realitzi el recompte oficial. A veure si enguany aconseguim per onzena vegada el premi a un dels grups més nombrosos!.

Al final del recorregut ens trobarem tots a Son Moix a la part dreta de l'escenari perquè allà l'Ajuntament fa el segon i definitiu recompte de participants per concedir els premis.

ANIMAU-VOS A PARTICIPAR UN ANY MÉS!

VENIU AMB TOTA LA FAMÍLIA I ELS VOSTRES AMICS!

ELS ALUMNES DE 4t EP VAN A CONÈIXER MENORCA

   

Els alumnes de 4t EP han partit 2 dies a Menorca acompanyats pels seus mestres. L'objectiu del viatge és conèixer de primera mà els aspectes més rellevants de la nostra illa veïna. Aquest projecte va a iniciar-se fa quasi 20 anys a l'escola i preten que en tres cursos, de 4t a 6è, els nostres alumnes hagin visitat totes les Illes Balears. Així els de 5è visiten Eivissa, Formentera i Dragonera i els de 6è visiten Cabrera.

A l'arribada a Menorca ens han escrit aquest missatge:

Hola papàs, després d'un animat aeroport i un fantàstic vol, hem arribat molt bé a Menorca. Amb molt bon temps i ganes de veure tot el que hem estudiat d'aquesta meravellosa illa. Seguirem informant (Equip Menorca 2014-2015)

BONA PARTICIPACIÓ A LA CURSA POPULAR DE EL CORTE INGLÉS

Imatge d'enllaç permanent incrustada

El passat diumenge 22 de març un bon grapat d'alumnes i familiars participaren, malgrat el mal temps, a la XIV edició de la cursa popular de El Corte Inglés.

 

MARIA DE CARLOS GUANYA EL 1r PREMI DEL FOTOJOVE

Maria de Carlos de 3r ESO B ha guanyat el primer premi de la 20a edició del concurs de fotografia Foto Jove 2015 organitzat per l'Ajuntament de Palma.

En el mateix concurs, na Carme Barceló de 3r ESO C n'ha resultat finalista.

Enhorabona a les dues!

Convocam el concurs de fotografia DISCAPACITAT DE CONVIURE AMB TOTHOM per celebrar la setmana internacional contra el bullying, que enguany es centra en la conscienciació per acabar amb l'assetjament que pateixen les persones amb alguna discapacitat i l'alumnat amb necessitats educatives especials. L'exposició de les fotografies i el lliurament de premis serà dia 3 de desembre, dia internacional de la discapacitat.

Llegeix les bases del concurs i fes la teva fotografia. No oblidis que n'has de deixar una còpia a la bústia que trobaràs a l'entrada de l'escola i enviar-la també a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bases.pdf

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Setembre 2019
L M X J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA