logo2.jpg
   

RECOMANACIONS MEDIAMBIENTALS PER A LA COMPRA DEL MATERIAL ESCOLAR

Des de la Comissió Ambiental del Centre hem elaborat el document adjunt amb una sèrie de recomanacions perquè la compra del material escolar del nou curs sigui el més respectuosa possible amb l'entorn i el medi ambient. Us recomanam que quan aneu a comprar cerqueu aquells productes amb els símbols que garanteixen una elaboració sostenible i que no siguin tòxics.

Procurau que tots els de plàstic que compreu siguin de polietilè (HDPE 02, LDPE 04), polipropilè (PP 05) o poliestirè (PS 06).

Intentau que tot el paper sigui 100 % reciclat o ecològic.

Adquiriu els productes de les línies verdes de cada marca.

Procurau que tot el paper, els quaderns i llapis duguin les sigles FSC que certifiquen que provenen de gestió forestal sostenible.

Podeu descarregar-vos el document adjunt amb totes les recomanacions. Moltes gràcies per col·laborar en la millora del nostre entorn!!!

Suggeriments ambientals per a la compra del material escolar.pdf

        

QUÈ PASSA AMB ELS PLÀSTICS? PER QUÈ S'HA DE REDUIR EL CONSUM?

Resultado de imagen de plasticos

Els plàstics són un dels elements més contaminants i que més perdura en el medi ambient. N’hi ha alguns que triguen a fer la descomposició fins a mil anys. Provoquen malalties als animals, embruten els ecosistemes… Fins i tot a l’Oceà Pacífic hi ha una illa gegant, formada quasi tota per diferents plàstics que suren amb les marees.

Uns alumnes d'ESO de l'escola han preparat aquesta presentació que ens conta la història d’una botella de plàstic. A més us facilitam una altra presentació que ens ha passat EMAYA i que ens mostra la realitat dels plàstics als oceans. Esperam que entre tots prenguem consciència d’aquest problema.

Us convidam a veure aquestes dues presentacions:

Història d'una botella de plàstic: files/Historia-de-una-botella.pdf

Els plàstics a l'oceà: files/Plsticos-en-los-ocanos.pdf

   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA