logo2.jpg
   

 

Itinerari fe 2 itinerari fe 1 

    Quadre de text

En el mes d'octubre comencen a l'escola els diferents grups d'aprofundiment en la fe. Volem, tots junts, fer camí, conèixer més i millor a Jesús i, amb Ell, convertir-nos en persones compromeses a fer del món un lloc més alegre, més just, més esperançat, més...

 

L'itinerari de fe és un espai per compartir en grup, per conèixer millor Jesús com a model de vida, per aprendre a fer silenci i a interioritzar però també per aprendre a estar  amb els companys, a expressar sentiments, a relacionar-nos i a respectar-nos, a estimar la natura i  a gaudir-ne... 

Des de l'itinerari de fe volem viure l'alegria de ser cristians, portadors de la bona nova de l'Evangeli. 

* Per poder rebre la Primera Comunió a l'escola s'ha de participar de l'itinerari de fe durant 3 cursos com a mínim.

CALENDARI D'INICI DELS GRUPS:

Petjades, divendres 22 d'octubre

Caminants, dimarts 19 d'octubre

Amics de Jesús, 5è EP dimarts 19 d'octubre i 6è EP dijous 21 d'octubre

Testimonis de Jesús, divendres 22 d'octubre

Còmplices, divendres 22 d'octubre

 

Els grups que es formen són:

PETJADES  Resultado de imagen de imagenes catequesis fano

 

Són les primeres passes per tenir experiència de Déu. Es tracta d'anar coneixent i cultivant la relació amb Jesús que, evidentment, culminarà amb la participació dels Sagraments. S'ofereix als alumnes de 2n de Primària.

Es reuneixen els divendres de 12:30 a 13:15

Oferim als nins i nines la possibilitat de mirar envers el seu interior, aprendre a fer silenci, ser conscients que dins cada un hi ha una Presència que cal conèixer i escoltar.

 

 

CAMINANTS Resultado de imagen de catequesis fano huellas

 

Aprofundir en la relació amb Jesús i els que vulguin, preparar-se per rebre la Primera Comunió. Per als nins i nines de 3r i 4t d'EP

Es reuneixen els dimarts de 12:30 a 13:30 per propiciar un encontre personal amb Jesús mitjançant la pregària, la celebració, el descobriment i l’experiència de l’Església-comunitat. 

Durant aquest període es convoca els pares i mares dels alumnes que hi participen i volen rebre la Primera Comunió a algunes trobades i reunions per poder aprofundir en el missatge de Jesús des d’una perspectiva adulta i acompanyar amb sentit els nins i nines que vulguin participar per primer cop de l'Eucaristia.

 

 

AMICS DE JESÚS Resultado de imagen de imagenes catequesis fano

 

Dóna continuïtat al que han viscut en anys anteriors. Per als alumnes de 5è i 6è EP.

Es reuneixen els dimarts (5è EP) i dijous (6è EP) de 12:30 a 13:30. Es tracta d'anar creixent i aprofundint la relació amb Jesús en funció de la seva maduresa, dels seus interessos i inquietuds i de les seves necessitats

 

TESTIMONIS Resultado de imagen de imagenes catequesis fano

 

Per als alumnes de 1r i 2n d’ESO. Per tal de donar continuïtat als grups d'Amics de Jesús, i sabent que els nins i nines ja comencen una nova etapa escolar i també que tenen una altra realitat vital, continuam oferint els grups de "revisió de vida".

Els grups TESTOMONIS de Jesús tenen com a objectiu crear petites comunitats d'iguals que, amb l'ajuda d'un catequista o acompanyant vagin tractant diferents aspectes de la vida i les seves inquietuds, des de la perspectiva de l'Evangeli i de l'estil de Jesús. Fomenten el diàleg i la participació de tots, la reflexió. la pregària i els moments celebratius.

Es reuneixen els divendres de 13:05 a 14:00. 

 

 

CÒMPLICES Resultado de imagen de catequesis fano huellas

 

Per als alumnes de 3r i 4t d’ESO oferim la possibilitat de participar d'una forma més activa en la transformació del món: CÒMPLICES, que té  com a objectiu animar accions concretes de transformació del món envers els valors evangèlics i aprofundir en el coneixement de la figura de Jesús.

Es reuneixen quinzenalment, els divendres a les 13:05 per analitzar, a la llum de l'Evangeli, les situacions que els hi agradaria transformar, impulsar campanyes, promocionar accions solidàries, col·laborar amb entitats diferents com Càritas Mallorca, Banc d'Aliments, Germanetes dels Pobres, Pa de Sant Antoni...

 

CATEQUESI DE FAMÍLIA  Resultat d'imatges de catequesis fano familia

 

Gaudir en família de jocs, reflexions i celebració.  Té com a objectiu crear comunitat de fe, reflexionar i créixer tots junts com a educadors i pares per poder oferir als nins i nines una educació en la fe més madura i coherent. Es trobam pares i mares amb els seus fills un dissabte horabaixa al mes, 9 trobades al llarg del curs de 17 a 20 h. a l'escola.

En aquestes trobades hi participa tota la família; pares i germans i les dinàmiques inclouen tallers per a pares, activitats lúdiques relacionades amb la catequesi, activitats conjuntes pares - fills i celebració de l'Eucaristia.

El calendari per a aquest curs és: (DATES PENDENTS DE CONFIRMAR)

1a trobada: 

2a trobada: dissabte 

3a trobada: dissabte 

4a trobada: dissabte 

5na trobada: dissabte 

6na trobada: dissabte

7na trobada: dissabte

8na trobada: dissabte 

9na trobada: dissabte 

 

PER A INFORMACIONS SOBRE QUALSEVOL QÜESTIÓ DE L'ITINERARI DE FE PODEU CONTACTAR AMB LA COORDINADORA MARIA FELIU Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

QUARANTA-UN ALUMNES REBEN LA 1a COMUNIÓ

Quaranta-un alumnes de 4t d'EP reberen el passat 19 de maig la Primera Comunió deprés de dos anys de preparació. A la solemne celebració oficiada pel pare Vladimir Cárdenas hi assistiren els seus pares, germans, padrins i demés familiars. En total, quasi mil persones estaven convidades a la cerimònia que acabà amb una xocolatada amb ensaïmades i quartos i amb una estona d'animació infantil per a tots els infants.

   

 

27 ALUMNES DE 4t EP REBEN LA PRIMERA COMUNIÓ

 

Després de dos anys preparant-se dins l'itinerari de fe de la nostra escola, el dissabte 27 de maig vint-i-set alumnes de 4t EP han rebut la Primera Comunió en una cerimònia on han assistit els seus familiars i amics. 

      

Una vegada acabada la celebració tothom ha gaudit d'un berenar al pati del menjador i tots els nins i nines han pogut participar d'una gran quantitat de jocs i tallers per a totes les edats.

Enhorabona a tots els nins i nines que heu rebut la Primera Comunió! 

      
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA