imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

    Quadre de text

Durant el mes d'octubre comencen a l'escola els diferents grups d'aprofundiment en la fe. Volem, tots junts, fer camí, conèixer més i millor a Jesús i, amb Ell, convertir-nos en persones compromeses a fer del món un lloc més alegre, més just, més esperançat, més...

 

L'itinerari de fe és un espai per compartir en grup, per conèixer millor Jesús com a model de vida, per aprendre a fer silenci i a interioritzar però també per aprendre a estar  amb els companys, a expressar sentiments, a relacionar-nos i a respectar-nos, a estimar la natura i  a gaudir-ne... 

Des de l'itinerari de fe volem viure l'alegria de ser cristians, portadors de la bona nova de l'Evangeli. 

Els grups que es formen són:

PETJADES  Resultado de imagen de imagenes catequesis fano

 

Són les primeres passes per tenir experiència de Déu. S'ofereix als alumnes de 2n de Primària, especialment i com a novetat d'aquest curs per als alumnes que vulguin iniciar la preparació per rebre la Primera Comunió.

Es reuneixen els dijous de 12:30 a 13:05

Oferim als nins i nines la possibilitat de mirar envers el seu interior, aprendre a fer silenci, ser conscients que dins cada un hi ha una Presència que cal conèixer i escoltar.

 

CAMINANTS Resultado de imagen de catequesis fano huellas

 

Aprofundir en la relació amb Jesús i preparar-se per rebre la Primera Comunió. Per als nins i nines de 3r i 4t d'EP

Es reuneixen els dimarts de 12:30 a 13:30 per propiciar un encontre personal amb Jesús mitjançant la pregària, la celebració, el descobriment i l’experiència de l’Església-comunitat. 

Durant aquest període es convoca els pares i mares a dues trobades per poder aprofundir en el missatge de Jesús des d’una perspectiva adulta i acompanyar amb sentit els nins i nines que vulguin participar per primer cop de l'Eucaristia.

Els DIUMENGES celebrarem junts l'Eucaristia a la Parròquia de l'Assumpció de Son Espanyolet a les 19:00.

 

AMICS DE JESÚS Resultado de imagen de imagenes catequesis fano

 

Dóna continuïtat al que han viscut en anys anteriors. Per als alumnes de 5è i 6è EP.

Es reuneixen els dijous de 12:30 a 13:30. Es tracta d'anar creixent i aprofundint la relació amb Jesús en funció de la seva maduresa, dels seus interessos i inquietuds i de les seves necessitats

 

TESTIMONIS Resultado de imagen de imagenes catequesis fano

 

Per als alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Es reuneixen els dijous de 13:05 a 14:00 i oferim la possibilitat de reflexionar en grup sobre les decisions que comencen a prendre i com fer que Jesús sigui referent a l’hora de prendre aquestes decisions. Oferim models que els permeten anar elaborant el seu perfil personal i també anar definint el seu projecte de vida.

 

CÒMPLICES Resultado de imagen de catequesis fano huellas

 

Per als alumnes de 3r i 4t d’ESO oferim la possibilitat de participar en un grup que té com a objectiu reflexionar i ser col·laboradors directes de Jesús per fer del món un lloc més just i més d’acord amb el Regne de Déu: Què podem fer per millorar el món?.

Es reuneixen quinzenalment, els divendres a les 13:05 i planifiquen accions concretes de voluntariat partint dels interessos dels alumnes i amb la col·laboració de diverses entitats: Càritas Mallorca, Banc d'Aliments, Germanetes dels Pobres, Pa de Sant Antoni...

 

CATEQUESI DE FAMÍLIA  Resultat d'imatges de catequesis fano familia

 

Gaudir en família de jocs, reflexions i celebració.  Té com a objectiu crear comunitat de fe, reflexionar i créixer tots junts com a educadors i pares per poder oferir als nins i nines una educació en la fe més madura i coherent. Es trobam pares i mares amb els seus fills un dissabte horabaixa al mes, 9 trobades al llarg del curs de 17 a 20 h. a l'escola.

En aquestes trobades hi participa tota la família; pares i germans i les dinàmiques inclouen tallers per a pares, activitats lúdiques relacionades amb la catequesi, activitats conjuntes pares - fills i celebració de l'Eucaristia.

El calendari per a aquest curs és:

1a trobada: dissabte 20 d'octubre

2a trobada: dissabte 24 de novembre

3a trobada: dissabte 15 de desembre

4a trobada: dissabte 12 de gener

5na trobada: dissabte 16 de febrer

6na trobada: dissabte 16 de març

7na trobada: dissabte 13 d'abril

8na trobada: dissabte 11 de maig

9na trobada: dissabte 8 de juny (tot el dia)

 

PER A INFORMACIONS SOBRE QUALSEVOL QÜESTIÓ DE L'ITINERARI DE FE PODEU CONTACTAR AMB LA COORDINADORA MARIA FELIU Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

QUARANTA-UN ALUMNES REBEN LA 1a COMUNIÓ

Quaranta-un alumnes de 4t d'EP reberen el passat 19 de maig la Primera Comunió deprés de dos anys de preparació. A la solemne celebració oficiada pel pare Vladimir Cárdenas hi assistiren els seus pares, germans, padrins i demés familiars. En total, quasi mil persones estaven convidades a la cerimònia que acabà amb una xocolatada amb ensaïmades i quartos i amb una estona d'animació infantil per a tots els infants.

   

 

27 ALUMNES DE 4t EP REBEN LA PRIMERA COMUNIÓ

 

Després de dos anys preparant-se dins l'itinerari de fe de la nostra escola, el dissabte 27 de maig vint-i-set alumnes de 4t EP han rebut la Primera Comunió en una cerimònia on han assistit els seus familiars i amics. 

      

Una vegada acabada la celebració tothom ha gaudit d'un berenar al pati del menjador i tots els nins i nines han pogut participar d'una gran quantitat de jocs i tallers per a totes les edats.

Enhorabona a tots els nins i nines que heu rebut la Primera Comunió! 

      
   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Setembre 2019
L M X J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA