imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

KUDIA, UN DELS XIMPANZÈS QUE TENIM APADRINATS, JA VIU EN LLIBERTAT A LA SELVA DEL CONGO

    

Des de fa dos cursos, en el nostre centre estam recollint telèfons mòbils per a l'Institut Jane Goodall amb tres objectius: Col·laborar amb el centre de recuperació de ximpanzès de Tchimpounga (República del Congo), ajudar a la població local en el seu desenvolupament entorn al centre i participar en el reciclatge de mòbils per evitar la explotació infantil i la destrucció de la selva tropical per extreure coltan destinat a la fabricació de nous terminals mòbils. Amb els més de 200 telèfons que hem recollit fins ara hem aconseguit l'apadrinament de 3 ximpanzès: Kudia, Kauka i Petit Prince. Ara hem rebut la molt bona notícia que na Kudia ha estat la primera ximpanzè que recupera la llibertat. A principi de novembre, Kudia i 5 ximpanzès foren alliberades a la selva tropical de l'illa de Tchindzoulou, dins la reserva natural de Tchimpounga.

Des d'aquí volem felicitar a tots els que heu col·laborat en aquesta bona notícia aportant els vostres mòbils que han servit perquè na Kudia pogués recuperar la llibertat. Podeu veure el video del seu alliberament al Canal Sagrat Cor de Youtube i més informació a la web de l'Institut Jane Goodall.

CONTINUAU COL·LABORANT AMB L'APORTACIÓ DE TOTS ELS MÒBILS QUE POGUEU. LA BÚSTIA DE RECOLLIDA ESTÀ DAVANT EL DESPATX DE DIRECCIÓ!

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Jornada Portes Obertes  

  • Portes Obertes 2020
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Febrer 2020
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA