imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

 La feina de classe de les matèries comunes de Català, Castellà, Anglès, Ed. Física es passa des de la plataforma Edmodo. A l'itinerari de Ciències, la feina de Física-Química es realitza des de l'Edmodo i el Teams, la Biologia des d'Edmodo i les Matemàtiques es treballaran de forma acadèmica i des de Teams. A l'itinerari de lletres, la feina de Llatí i Economia es passa des d'Edmodo i Matemàtiques des de Teams. A l'itinerari de formació, MAtemàtiques i Ciències Aplicades es treballa des de l'Edomodo i Tecnologia des de Teams. A les àrees optatives, la feina de Música i Plàstica es treballa des d'Edmodo, TIC i Tecnologia des de Teams. Al següent enllaç trobareu els documents d'organització de totes les àrees i els documents específics de les àrees de Socials i Religió.

NOVETAT! DOCUMENT D'ORGQNITZACIÓ DE TASQUES (29 de març): files/0_4ESO_00_Organitzaci_de_les_tasques.pdf

DOCUMENT D'ORGANITZACIÓ DE TASQUES (16 de març): files/4ESO_00_Organitzaci_de_les_tasques.pdf

TREBALL DE SOCIALS 4t ESO A I C: files/4ESO_01_Socials_AiC.pdf

TREBALL DE SOCIALS 4t ESO B: files/4ESO_01__Socials_B.pdf

TREBALL D'ALEMANY: files/4ESO_03_Alemany.pdf

TREBALL DE RELIGIÓ: files/4ESO_02_Religi.pdf

LA UIB ACOSTA LA CIÈNCIA ALS ALUMNES D'ESO

Imatge   Imatge

Els alumnos de 4t ESO han visitat aquests dies el DEMOLAB de la UIB i han pogut aproximar-se a la ciència experimental durant un matí.

4t ESO de convivència a Es Burotell

Empatitzar i conèixer al company, clau per fer una societat millor.

Imatge   Imatge

Amb aquest objectiu, els alumnes de 4t ESO han realitzat la seva darrera convivència com a companys a l'escola al casal  d'Es Burotell durant aquest mes d'octubre. Totes les activitats que han realitzat s'han centrat en les 4 dimensions del nostre Projecte Educatiu ALLIBERA EL COR!

PIONERS EN LA IMPLANTACIÓ DEL PROJECTE A LES ILLES BALEARS

   

Els alumnes de 4t ESO de Biologia han començat a participar en la 1a edició del projecte internacional Small World Iniciative (SWI) amb la Universitat de les Illes Balears (UIB). Un projecte de recerca de bacteris productors d'antibiotics de mostres de terra. El projecte consta de 4 sessions durant el curs, tres de les quals es desenvolupen al laboratori de l'escola i una al Demolab de la UIB.

COMPARTEIXEN UN MATÍ AMB ELS MAJORS DE DUES RESIDÈNCIES

   

Els alumnes de 4t ESO compartiren el darrer dia del trimestre amb les persones majors de les residències de les Germanetes dels Pobres i la de les Carmelites a Palma. Durant el temps que estaren amb ells els hi contaren moltes històries, cantaren nadales o, simplement, parlaren de temes molts diversos.

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Jornada Portes Obertes  

  • Portes Obertes 2020
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Abril 2020
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA