logo2.jpg
   

ACTE DE CLOENDA DEL PROJECTE ICAPE D'AJUDA A ETIÒPIA

El dimecres 5 de juny ha tengut lloc l'acte de cloenda del projecte ICAPE que han desenvolupat els alumnes de 1r ESO. A la sala d'actes de l'escola, cada una de les 4 ONGs escolars creades ha defensat el seu treball davant els seus companys de nivell, representants de la Conselleria d'Educació i de l'ONG Llevant en Marxa. Després, un voluntari de l'ONG, el dr. Hidalgo, ha impartit una xerrada sobre la feina que hi desenvolupa.

En total, durant el projecte, s'han recaptat 1.333 € destinats a alumnes d'Etiòpia que s'han entregat a l'ONG per a aquest fi.

Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquest projecte!

   

DE RUTA PER SENCELLES I COSTITX

   

Els alumnes de 1r ESO han participat d'una ruta arqueològica pels municipis de Costitx i Sencelles. Entre d'altres visitaren el temple talaiòtic de Son Corró.

VISITA A L'ESTEL NOU

   

El darrer dia del trimestre els alumnes de 1r ESO han visitat el centre ocupacional Estel Nou de Sóller per conèixer de primera mà el treball que allà es realitza amb les persones amb discapacitat.

ESTUDI DEL CANVI CLIMÀTIC

   

Els alumnes de 1r ESO estan realitzant diferents treballs sobre el canvi climàtic i la seva petjada ecològica que els ajudarà a canviar alguns hàbits de vida quotidiana. Aquests tallers es realitzen amb la col·laboració de personal de la Findació Deixalles.

BEQUES D'ESCOLARITZACIÓ I ROBA PER A 12 NINS D'ETIÒPIA

Els alumnes de 1r ESO han posat en marxa el projecte ICAPE impulsat per les conselleries d'Educació, Cultura i Universitat i de Treball, Indústria i Comerç mitjançant el Pla Integral d'Impuls de les Capacitats Emprenedores en Educació ICAPE.

Aquest projecte suposa la creació i coordinació de 4 ONG formades pels alumnes que en col·laboració amb l'ONG Llevant en Marxa han d'aconseguir proporcionar durant tot el curs beques d'escolarització i roba per a 12 nins i nines d'Etiòpia. 

El passat dimecres 31 va tenir lloc a la sala d'actes de l'escola la presentació del projecte amb membres de l'ONG Llevant en Marxa i la formació de les 4 ONG escolars que duran a bon lloc amb la seva feina aquest projecte.

Us seguirem informant!

   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA