logo2.jpg
   

QUADRE DE NÚMEROS PREMIATS DE LA RIFA

Realitzada a la Festa de Primavera dels alumnes de 6è EP dia 31 de maig de 2022

ELS ALUMNES DE 6è EP COMENCEN LA PREPARACIÓ DE LA 2a JORNADA DE DONACIÓ DE SANG Donaries per mi A L'ESCOLA.

Imatge   Imatge

Amb una xerrada formativa impartida per personal del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears hem començat aquest mes de novembre la preparació de la 2a Jornada de Donació de Sang a l'escola "Donaries per mi 2020" que tendrà lloc el 31 de març a la sala d'actes.

Els alumnes de 6è EP seran un dels cursos que es dedicaran a l'organització i preparació del dia com a un projecte de classe. Ahir repassaren tots els conceptes a saber sobre les donacions de sang i pogueren tocar les bosses que s'extreuen de cada donació i teixits humans preparats per transplantar a pacients que ho necessiten.

Imatge   Imatge

MOLTA ANIMACIÓ I GENT A LA FESTA D'AQUEST CURS

      

Gran afluència de públic i molta animació a la festa de primavera organitzada pels alumnes i pares de 6è EP amb l'objectiu de recaptar doblers pel seu viatge de fi d'etapa. Durant quasi tres hores tots els assistents pogueren participar dels jocs i tallers, dels castells inflables, de l'animació musical i d'una gran rifa amb molts de premis. Tot això mentre berenaven dolç o salat segons els gusts de cada un. 

UN DIA PER CABRERA

   

Els alumnes de 6è EP han visitat el Parc Nacional Marítimo-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera. Durant la seva visita passejaren per les aigües de l'arxipèlag, la Cova Blava i, una vegada a terra, pel port, el castell, el celler i la platgeta acompanyats pels guies d'Excursions a Cabrera i del parc nacional.

   

DESCOBREIXEN LES LLEGENDES DE CIUTAT

   

Els alumnes de 6è EP acompanyats de monitors de Palma Educa varen descobrir el dia 20 de desembre algunes de les llegendes més interessants de la nostra ciutat. Va ser un matí per descobrir moltes coses ocultes dels nostres carrers.

ELS ALUMNES DESCOBREIXEN EL GEOGEBRA

   

Els alumnes de 6è EP han participat d'una jornada organitzada pel Centre d'Aprenentatge Matemàtic (CentMat) que els ha permès descobrir el programari Geogebra per poder aplicar-lo al seu aprenentatge de les matemàtiques.

Resultat d'imatges de la dehesa riopar Els alumnes de 6è anirem en el nostre viatge de final d'etapa al poble de Riópar (Albacete), més concretament al Centre d'Educació Ambiental La Dehesa i allà tendrem moltes estones per fer activitats. Aquí teniu algunes imatges per començar a obrir boca.

 

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar     

 

   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA