imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

Per aquestes setmanes de classes no presencials anirem donant la feina de cada classe des de la plataforma Edmodo.

A més de les instruccions, assignacions i proves que puguin apareixer a l'Edmodo, també s'aniran fent proves i treballs per Thatquiz (Matemàtiques 6è A i C) i amb Science Bits (Ciències).

Seguirem la distribució d'assignatures segons l'horari habitual de cada aula de 6è EP.

Per a la consulta dels llibres de text de Català, Castellà, Socials i Anglès es poden utilitzar les edicions digitals, no fa falta tenir-los físicament.

Els pares podeu donar-vos d'alta a l'Edmodo, si encara no hi estau, com a pares i així poder seguir la feina i evolució del vostre fill.

NOVETAT! Hem afegit l'assignatura de Religió a les classes per Edmodo. Els codis d'activació que han de posar els alumnes són: 

6eA etnixn
6eB 6f5bzb
6eC u8vvat

Altres treballs que han d'anar fent:

PLÀSTICA: Acabar l'escut del teu llinatge (quan tornem a l'escola s'ha de dur acabat)

 

Per a qualsevol problema o aclariment es pot contactar amb els professors mitjançant l'Edmodo i el correu electrònic.

ELS ALUMNES DE 6è EP COMENCEN LA PREPARACIÓ DE LA 2a JORNADA DE DONACIÓ DE SANG Donaries per mi A L'ESCOLA.

Imatge   Imatge

Amb una xerrada formativa impartida per personal del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears hem començat aquest mes de novembre la preparació de la 2a Jornada de Donació de Sang a l'escola "Donaries per mi 2020" que tendrà lloc el 31 de març a la sala d'actes.

Els alumnes de 6è EP seran un dels cursos que es dedicaran a l'organització i preparació del dia com a un projecte de classe. Ahir repassaren tots els conceptes a saber sobre les donacions de sang i pogueren tocar les bosses que s'extreuen de cada donació i teixits humans preparats per transplantar a pacients que ho necessiten.

Imatge   Imatge

MOLTA ANIMACIÓ I GENT A LA FESTA D'AQUEST CURS

      

Gran afluència de públic i molta animació a la festa de primavera organitzada pels alumnes i pares de 6è EP amb l'objectiu de recaptar doblers pel seu viatge de fi d'etapa. Durant quasi tres hores tots els assistents pogueren participar dels jocs i tallers, dels castells inflables, de l'animació musical i d'una gran rifa amb molts de premis. Tot això mentre berenaven dolç o salat segons els gusts de cada un. 

UN DIA PER CABRERA

   

Els alumnes de 6è EP han visitat el Parc Nacional Marítimo-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera. Durant la seva visita passejaren per les aigües de l'arxipèlag, la Cova Blava i, una vegada a terra, pel port, el castell, el celler i la platgeta acompanyats pels guies d'Excursions a Cabrera i del parc nacional.

   

DESCOBREIXEN LES LLEGENDES DE CIUTAT

   

Els alumnes de 6è EP acompanyats de monitors de Palma Educa varen descobrir el dia 20 de desembre algunes de les llegendes més interessants de la nostra ciutat. Va ser un matí per descobrir moltes coses ocultes dels nostres carrers.

ELS ALUMNES DESCOBREIXEN EL GEOGEBRA

   

Els alumnes de 6è EP han participat d'una jornada organitzada pel Centre d'Aprenentatge Matemàtic (CentMat) que els ha permès descobrir el programari Geogebra per poder aplicar-lo al seu aprenentatge de les matemàtiques.

Resultat d'imatges de la dehesa riopar Els alumnes de 6è anirem en el nostre viatge de final d'etapa al poble de Riópar (Albacete), més concretament al Centre d'Educació Ambiental La Dehesa i allà tendrem moltes estones per fer activitats. Aquí teniu algunes imatges per començar a obrir boca.

 

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar

Resultat d'imatges de la dehesa riopar     Resultat d'imatges de la dehesa riopar     

 

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Jornada Portes Obertes  

  • Portes Obertes 2020
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Abril 2020
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA