imatge no visualitzada

Requirements

Get Adobe Flash player

Imatge   Imatge  Imatge Els alumnes de 5è EP han passat dos dies (10 i 11 d'octubre) pel Casal de Colònies d'Es Burotell per realitzar la seva convivència d'inici de curs. Un dels dos dies l'han dedicat a conèixer moltes coses sobre l'astronomia, acabant amb una vetllada astronòmica del més interessant.

UN VIATGE PER CONÈIXER ELS LLOCS HISTÒRICS DE L'ANTIC REGNE NASSARITA

   

Els alumnes de 5è EP han viatjat del 8 al 10 de maig a la ciutat de Granada per visitar els llocs més emblemàtics relacionats amb la conquesta del Regne Nassarita de Granada per part dels Reis Catòlics. Així, durant el viatge, han visitat la Catedral, la Capilla Real, el recinte fortificat de l'Alhambra, els Palacios Nazaríes, el Generalife, el barri del Albaicín. Una part del viatge va està dedicada a la ciència i un dels horabaixes el van dedicar a visitar una part del Parque de las Ciencias de Andalucía.

ADÉU HIVERN I BENVIGUDA PRIMAVERA!

      

L'aula de l'hivern de 5è EI el passat 21 de març va acomiadar a l'estació que els ha acompanyat durant aquests mesos i van passar el testimoni a l'aula de la primavera que va rebre la visita de la fada per anunciar que ja és aquí.

Sabieu que la primavera ens acompanyarà fins el darrer dia de classe d'aquest curs, el 21 de juny a les 17 h 54 min.?.

Durarà 92 dies i 18 hores.

ELS ALUMNES DE 5è EP VISITEN EL PARC NATURAL

   

Els alumnes de 5è EP han visitat el parc natural de s'Albufera de Mallorca. L'aula de 5èB ho va fer el passat mes de novembre i, per problemes meteorològics, les aules de 5èA i C ho han fet el 16 de gener. Durant la visita han pogut observar una trentena d'espècies d'ocells, algunes característiques singulars de la vegetació i han passejat pels camins del parc entrant a algun dels aguaits d'observació que el parc té a disposició dels visitants.

UNA NIT D'OBSERVACIÓ D'ESTRELLES

      

Els alumnes de 5è EP realitzaren el passat mes de novembre una nit d'observació d'estrelles organitzada pels seus mestres al casal d'Es Burotell (Calvià). A més d'aquell vespre fabulós i completament estrellat, dedicaren els dos dies a realitzar multitud de tallers per aprendre un poc més com és el nostre Sistema Solar.

SEGURETAT A INTERNET I ASSETJAMENT ESCOLAR

   

La Policia Nacional ha impartit dues xerrades destinades a pares i alumnes de 5è EP sobre la seguretat a Internet i l'assetjament escolar. La prevenció forma part del programa d'acció tutorial preparat per l'equip docent d'aquest nivell de primària.

Resultado de imagen de llibres digitals

Resultado de imagen de matematicas 5 pieza a pieza anaya

LLIBRE DIGITAL DE MATEMÀTIQUES I RECURSOS ON-LINE

Per instal·lar el llibre digital de l'editorial ANAYA podeu seguir aquesta guia:

files/0-GUI-ACCS-AL-LLIBRE-DIGITAL-DE-MATEMTIQUES-DE-5.pdf

Enllaç a la web ANAYA EDUCACIÓN

 

DESCÀRREGA DEL LLIBRE DIGITAL DE MATEMÀTIQUES

Per descarregar el llibre digital (per temes o grups de temes) a qualsevol dispositiu podeu seguir aquesta guia:

files/GUIA-PER-DESCARREGAR-EL-LLIBRE-DIGITAL-DE-MATEMTIQUES-DE-5EP-DANAYA.pdf

 

ENLLAÇ A LA WEB ANAYA EDUCACIÓN

 

Resultado de imagen de castellana 5 pieza a pieza anayaResultado de imagen de catala 5 peça a peça anaya

ACCÉS ALS RECURSOS DELS LLIBRES DE CATALÀ I CASTELLÀ D'ANAYA

Per descarregar els recursos (activitats on-line) de Català i de Castellà introduïu el codi que trobareu a la contracoberta del llibre corresponent a l'apartat INTRODUCIR LICENCIA de la vostra pàgina d'usuari d'Anaya.

ENLLAÇ A LA WEB ANAYA EDUCACIÓN

 

Resultado de imagen de naturals 5 aula activa vicens vives Resultado de imagen de socials 5 aula activa vicens vives

ACCÉS I DESCÀRREGA DELS LLIBRES DIGITALS DE CIÌENCIES NATURALS I CIÈNCIES SOCIALS DE VICENS VIVES

Per accedir i/o descarregar els llibres digitals heu d'entrar a la web de Vicens Vives

Donau-vos d'alta (els pares) per crear el compte Edubook de l'alumne. Si per donar-vos d'alta us demanen el codi del centre heu de posar 07003675.

Quan ja tengueu el compte creat heu d'accedir a l'apartat AFEGEIX LLIBRE i introduÏu el codi que hi ha a la darrera pàgina del llibre de l'alumne. Cada alumne hi haurà d'accedir amb el nom d'usuari i la contrasenya que poseu.

 

Resultado de imagen de oxford rooftops 5Resultado de imagen de oxford rooftops 5ACCÉS ALS RECURSOS DELS LLIBRES D'ANGLÈS: 

Per accedir i/o descarregar els llibres digitals heu d'entrar a la web de l'editorial Oxford University Press

Donau-vos d'alta (els pares) per crear el compte d'usuari de l'alumne (pot ser que ja el tengueu creat de cursos anteriors).

Quan ja tengueu el compte creat heu d'accedir a la pàgina OUP PROMO , introduïu els codis que trobareu a la contracoberta del llibre Class Book i del llibre Activity Book per obtenir la llicència. Copiau i aferrau la llicència a l'apartat corresponent del vostre compte d'usuari d' Oxford University Press.

Cada alumne hi haurà d'accedir amb el nom d'usuari i la contrasenya que poseu.

 

ATENCIÓ! Posau noms d'usuari i contrasenyes que els alumnes puguin recordar fàcilment perquè les necessitaran per accedir als llibres i recursos des de l'escola o qualsevol dispositiu.

   

Traduir?  

caeuenfrgldeites
   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Gener 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA