logo2.jpg
   

Si el vostre fill/filla ha participat d'alguna de les colònies d'aquest estiu, ens interessa saber la vostra opinió.

Podeu dedicar 5 minuts a contestar aquest formulari.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

FORMULARI D'AVALUACIÓ PER A PARES

Imatge

5 COLÒNIES, 3 LLOCS, 139 NINS I NINES

  

A les colònies d'estiu realitzades el mes de juliol hi han participat 139 nins i nines i 22 monitors. A més, 6 antics alumnes hi han realitzat les pràctiques de monitor o director de temps lliure.

Les colònies s'han realitzat a 3 llocs diferents: una zona d'acampada privada de Galilea, el casal d'Es Burotell a Calvià i a la casa de La Porciúncula a Platja de Palma. En total 24 dies d'educació en el temps lliure amb nins i nines des de 3 anys (4t EI) fins a 14 anys (2n ESO) repartits en els 5 torns organitzats.

    

Tot el personal que ha acompanyat a aquests nins i nines en la seva formació estiuenca (directors, monitors, practicants i assistents) forma part de la plantilla de l'escola o són antics alumnes del centre.

Us esperam a les colònies de l'estiu de 2019!

      

 GRAN ÈXIT DE LES COLÒNIES D'AQUEST ESTIU

          

Cent onze nins i nines d'entre 3 i 12 anys han passat enguany per les colònies d'estiu que el CC Sagrat Cor - FECIB organitza en el Casal de Colònies Sagrat Cor de Galilea (Puigpunyent). Durant les colònies que començaren el passat 2 de juliol i han acabat aquest passat cap de setmana, els infants participants s'han repartit en quatre torns de distinta durada segons la seva edat. Els participants han estat acompanyats en aquesta experiència per un equip format per 29 persones entre monitors, monitors en pràctiques, directors de temps lliure i intendents.

     

Parc Juràsic va ser el tema que es trobaren els 31 alumnes de 5è i 6è EP que participaren de la seva colònia entre el 2 i el 8 de juliol. La colònia amb nins, nines i monitors vestits d'exploradors i arqueòlegs començà a l'area natural d'Es Carnatge a la recerca de fòsils de dinosaure. 

     

El mag d'Oz va ser el tema escollit per a la colònia dels 37 alumnes de 1r i 2n EP entre l'11 i el 14 de juliol. El moment culminant de la colònia va ser l’arribada del mag al que durant quatre dies va ser el país d’Oz. L’únic problema d’aquesta colònia és que 15 nins i nines no hi pogueren participar per manca de places i espai, esperam que puguin participar a les de l’any que ve.

   

Els món dels minions marcà la colònia dels 17 alumnes d’Ed Infantil i dos de 1r-2n EP que durant tres dies, del 15 al 17 de juliol, visqueren a la casa de Gru que havia desaparegut. La seva aparició al darrer moment va ser el moment més esperat per a tots.

     

Alícia al país de les meravelles ha estat la darrera temàtica d’enguany i ha ambientat la colònia dels 24 alumnes de 3r i 4t EP que afortunadament han dormit vigilats pel moix de n’Alícia que els protegia de la reina Roja. L’hora del te els va sorprendre a tots el darrer dia.

     

Durant els dies de colònies els infants han participat de gincanes, grans jocs, tallers, rutes de senderisme nocturn, excursions a la platja, activitats d'aigua en la piscina del casal, l'aparició sobtada de personatges sobre cada temàtica, etc.

     

Aquestes colònies que han arribat a la seva 37a edició estan obertes a qualsevol infant sigui o no del centre. En el cas d'enguany el 5% dels participants eren nins i nines d'altres escoles.

Podeu veure i descarregar totes les fotos a la nostra pàgina de Flickr (ens podeu cercar amb el nom Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Sol·licitar-nos amistat i en el moment en que nosaltres us acceptem com a amics tendreu accés a totes les fotos).

Esperam que us animeu i us apunteu a les de l’estiu 2017 que ja estan en marxa!

36è COLÒNIES D'ESTIU

Resultado de imagen de colonies estiu sagrat cor

Des de fa 36 anys, cada mes de juliol organitzam les colònies d'estiu al Casal de Colònies del Sagrat Cor a Galilea. A les colònies d'enguany hi poden participar tots els nins i nines des de 4t EI (3 anys) fins a 6è EP. Cada colònia es desenvolupa entorn d'un tema central que cada any va variant. L'equip de monitors està format per professorat del centre i antics alumnes amb titulació de monitor de temps lliure.

Fins el 15 d'abril està obert el termini per realitzar la reserva i assegurar la plaça a cada una de les colònies. Des del 18 d'abril es podrà realitzar la inscripció a cada torn fins que s'exhaureixin les places. Les colònies programades per aquest estiu són:

4t, 5è i 6è d'Ed Infantil / del 15 al 17 de juliol 

1r i 2n d'Ed Primària / de l'11 al 14 de juliol 

3r i 4t d'Ed Primària / del 18 al 23 de juliol 

5è i 6è d'Ed Primària / del 2 al 8 de juliol 

Amb l'objectiu d'afavorir la participació a les colònies, es podrà realitzar el pagament d'una sola vegada o en tres plaços i els germans tendran un 10 % de descompte sobre el preu de cada colònia. Aquesta activitat és totalment compatible amb l'Escola d'Estiu. Podeu obtenir més informació visitant l'apartat de les colònies d'aquesta web, entrant en el bloc de les colònies Anem de colònies 2016 o sol·licitant-la a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

LES COLÒNIES MÉS PARTICIPATIVES DELS DARRERS ANYS

Acaben les colònies d'aquest estiu al casal de colònies del Sagrat Cor de Galilea. En aquesta 37a edició hi han participat 86 nins i nines de 4 a 11 anys i 16 monitors distribuits en tres torns segons l'edat.

La primera colònia es realitzà de l'1 al 7 de juliol amb la participació de 30 nins i nines de 5è i 6è d'EP. El tema d'aquesta colònia fou El Senyor dels Anells i començà de forma espectacular en el parc del bosc de Bellver, com va demostrar el diari Última Hora a l'edició del dia següent. A la meitat de la colònia es desplaçaren fins a la platja de Torà a Peguera per gaudir d'un dia de platja.

   Imatge d'enllaç permanent incrustada   

      

La segona colònia es realitzà del 13 al 16 de juliol amb la participació de 34 nins i nines d'EI, 1r i 2n EP. El tema d'aquesta colònia fou La Màquina del Temps. El funcionament d'aquest colònia en particular es va reflexar en el reportatge que el diari Última Hora va fer per a la seva edició de dia 15.

      

Imatge d'enllaç permanent incrustada      

La tercera colònia es realitzà del 20 al 24 de juliol amb la participació de 22 nins i nines de 3r i 4t d'EP. El tema d'aquesta colònia fou La Fàbrica de Xocolata. A la meitat de la colònia es desplaçaren fins a la platja de Santa Ponsa per gaudir d'un dia a la mar. El penúltim dia reberen la visita d'un equip de televisió del programa Sol Solet d'IB3 TV que enregistrar el joc de proves que estaven realitzant.

Imatge d'enllaç permanent incrustada      

      

Les colònies han estat organitzades i dirigides per un equip de 19 persones, totes elles treballadores o antics alumnes del centre: 2 directors de temps lliure, 1 cuinera, 3 coordinadors de colònia, 10 monitors de temps lliure i 3 monitors en pràctiques.

Animau-vos a participar a les del proper estiu!!!

REPORTATGES DE LES COLÒNIES A IB3 TV

Al Canal Sagrat Cor de Youtube podeu veure el reportatge sobre les colònies que va emetre IB3 TV el passat 9 de setembre dins el programa Mosaic. El reportatge va ser enregistrat durant la colònia dels alumnes del 1r cicle d'EP.

També, en el mateix canal, podeu veure el reportatge que es va emetre a principis de juliol dins l'espai d'Estiu al Notícies Migdia i que va ser enregistrat durant la colònia del 2n cicle d'EP.

   

Blog SC Connecta (2)  

  • scconnecta
   

CANALS OFICIALS  

  • Facebook
  • Twiter
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
   

Agenda  

Juliol 2022
L M X J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

Medi Ambient  

   

TELÈFON D'AJUDA NINS_i_ADOLESCENTS  

   
© SAGRAT COR PALMA